sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Poliţia de Frontieră: Captură impresionantă de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 3 milioane de lei, descoperită într-un camion cu varză la Giurgiu / Şoferul, cetăţean ucrainean, reţinut pentru 24 de ore

EconomiePoliţia de Frontieră: Captură impresionantă de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 3 milioane de lei, descoperită într-un camion cu varză la Giurgiu / Şoferul, cetăţean ucrainean, reţinut...

Poliţia de Frontieră anunţă, sâmbătă, că, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 43 de ani.

Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, varză din Macedonia în Ucraina.

”În compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, în spatele mărfii declarate în documente (metoda capac), 297 de baxuri ce conţineau 2.970.000 de ţigarete (148.500 de pachete). Ţigările, în valoare totală de aproximativ 3.267.000 de lei, au fost indisponibilizate, iar în continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu”, a transmis Poliţia de Frongtieră.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Vezi si alte articole...