joi, noiembrie 30, 2023

Polițist din Ilfov, înjunghiat de un tânăr de 14 ani, cu afecțiuni psihice

Din OrasPolițist din Ilfov, înjunghiat de un tânăr de 14 ani, cu afecțiuni psihice

Un polițist din Ilfov a fost înjunghiat de către un adolescent de 14 ani, care pare să sufere de afecțiuni psihice. Incidentul a avut loc în Popești-Leordeni, la ora 21:34, în timp ce poliția a fost alertată de părinții tânărului prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112. Aceștia au sesizat comportamentul recalcitrant al fiului lor.

Potrivit informațiilor furnizate de Gândul.ro, tânărul ar suferi de afecțiuni psihice, iar manifestările sale ar fi fost rezultatul refuzului de a lua medicamentele prescrise. Atunci când polițiștii din Popești-Leordeni au ajuns la fața locului și unul dintre agenți s-a apropiat de adolescent, acesta l-a atacat cu un cuțit, înjunghiindu-l în zona pieptului.

Polițistul agresat, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la un spital din București pentru a primi tratament medical adecvat. Institutul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov a emis un comunicat privind acest incident:

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21:34, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un membru al unei familii, din comuna Berceni, cu privire la internarea unui minor, care prezenta un comportament recalcitrant, la o unitate medicală de specialitate. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul orașului Popești-Leordeni, iar la momentele desfășurării intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minorul în cauză”.

După incidentul neașteptat, un echipaj medical a sosit la locul incidentului pentru a oferi agentului polițist îngrijirile medicale necesare. Polițistul a fost ulterior transportat la Spitalul Sfântul Ioan din București, fiind conștient în momentul transferului.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri polițistului rănit, urmând ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, declară IPJ Ilfov.

În ceea ce privește minorul în vârstă de 14 ani, acesta se află în prezent în custodia poliției.

Vezi si alte articole...