luni, iulie 22, 2024

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia acum 3 ani a murit la o săptămână de la explozii

Din OrasPompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia acum 3 ani a murit la o săptămână de la explozii

Bogdan Georgian Puşcoi, ofiţerul ISU care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit sâmbătă, 2 septembrie. Raed Arafat a anunțat că bărbatul a avut un accident în timp ce lua lecții pentru permisul de motociclist, transmite Antena 3.

Puşcoi, pensionat în 2021, este ofiţerul ISU care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023, ducând la moartea a trei persoane și rănirea altor 55.

La o săptămână după tragedia de la Crevedia, fostul ofiţer ISU şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă. Fostul pompier făcea şcoala moto. La un moment dat, în timp ce era în poligon, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a transmis sâmbătă IPJ Dâmboviţa.

Arafat: Să nu intrăm în conspiraţii

Şeful DSU, Raed Arafat, a făcut duminică, în timpul prezentării raportului preliminar al intervenției pompierilor la exploziile produse în 26 august, câteva precizări despre accidentul în care a murit fostul ofiţer ISU.

„Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci, nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a declarat Raed Arafat.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, astăzi, că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie.

Vezi si alte articole...