sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Povestea impresionantă a cuplului de români cu 13 copii, stabilit în Italia de 21 de ani!

MedicalPovestea impresionantă a cuplului de români cu 13 copii, stabilit în Italia de 21 de ani!

Momente de neuitat pentru o familie de români stabilită în Italia. Într-un act demn de Cartea Recordurilor, mama care a adus pe lume deja 12 copii a dat naștere recent celui de-al 13-lea membru al familiei. Evenimentul a avut loc joi, la spitalul din Oderzo, în provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia.

O familie de români care locuiește în Italia de peste două decenii poate spune că este binecuvântată. Al 13-lea copil s-a născut și părinții sunt în al nouălea cer în urma acestui moment emoționant petrecut joi.

„Mă consider foarte norocoasă. A mea este o familie foarte numeroasă, dar nu mă simt obosită. Zilele mele sunt mereu pline de bucurie și zâmbete, soțul meu mă susține și copiii se ajută între ei. Cu toții suntem încântați de sosirea lui Isaia în viața noastră.”, a declarat Oana Bizu.

Al 13-lea membru al familiei – un nou miracol

Oana și Onisim Bizu sunt un cuplu de tineri, originari din România, dar care de 21 de ani își au rezidența în Italia. Aceștia trăiesc în prezent cele mai frumoase momente din viața lor, deoarece recent și-au mărit familia. Un nou bebeluș a venit pe lume, aducând cu el bucurie nemăsurată. Micuța Isaia, așa cum a fost botezată nou-născuta, a fost primită cu multă dragoste și emoții de către frații săi.

La naștere, micuța Isaia a avut o greutate de 3.098 de grame și a venit pe lume prin naștere naturală, după un travaliu care a durat câteva ore. Primul lor copil s-a născut în anul 2007.

O poveste impresionantă de viață

Soții Bizu sunt o familie cu totul specială și fascinantă. Cei doi parteneri au plecat în Italia acum 21 de ani, începând o nouă viață plină de speranță și oportunități. Au luptat pentru a-și clădi un viitor mai bun, iar acum sunt mândri părinți ai nu mai puțin de 13 copii.

Această familie extraordinară a trecut prin multe încercări și greutăți de-a lungul timpului, dar au rămas uniți și au înfruntat orice obstacol cu zâmbetul pe buze. Le-au oferit copiilor lor o educație solidă și multă dragoste, iar rezultatele se văd în fiecare zi.

Oana și Onisim Bizu sunt admirabili pentru curajul și dedicarea lor. Își iubesc copiii necondiționat și sunt fericiți să vadă familia lor în continuă creștere. Zilele lor sunt pline de bucurie și emoție, iar povestea lor de viață este una care inspiră și aduce speranță în inimile multor români.

Vezi si alte articole...