sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Preafrumoasa Andreea Tonciu a primit cadou de lux din partea soțului ei, în Dubai! Sora ei Lorena a fost răsfățată de un bărbat!

MedicalPreafrumoasa Andreea Tonciu a primit cadou de lux din partea soțului ei, în Dubai! Sora ei Lorena a fost răsfățată de un bărbat!

Andreea Tonciu a fost plăcut surprinsă de un cadou de lux oferit de soțul ei în timpul vacanței lor în Dubai. Chiar și departe de casă, Daniel Niculescu nu a uitat să își răsfețe soția, iar gestul său a emoționat-o pe Andreea. Momentul a fost înregistrat și postat de vedetă pe Instagram.

Andreea Tonciu se bucură în prezent de o vacanță luxoasă în Dubai împreună cu familia sa. În timp ce fiica sa, Lorena Tonciu, a primit cadouri de la un admirator, se pare că și Andreea nu a fost uitată. Soțul ei a surprins-o cu un dar care a stârnit emoții puternice în vedetă, atunci când a văzut ce a primit. Daniel Niculescu a reușit să îi aducă bucurie soției sale chiar și în Dubai.

Cadoul primit de Andreea Tonciu de la soțul său în Dubai

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a demonstrat că este o femeie răsfățată, iar soțul ei nu încetează să o surprindă. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult și, după șase ani de relație, nu uită să mențină flacăra iubirii aprinsă prin gesturi de acest gen. Vedeta a împărtășit pe Instagram un videoclip în care primește două pungi roșii de la Daniel Niculescu. În una dintre ele se afla o pereche de pantofi cu toc, care i-au făcut plăcere vedetei, după reacția sa entuziastă la vederea lor. Andreea Tonciu s-a declarat profund emoționată de acest gest.

”Nu cred! Mi-a luat ăia! Nu cred. Ce frumos m-a emoționat. Mamă, ce frumoși sunt. Mulțumesc. Așa surpriză. M-ai emoționat. Te iubesc”, a spus Andreea Tonciu, pe Instagram.

Lorena Tonciu a primit mai multe cadouri de la un bărbat

Deși sora Andreei Tonciu a fost mai rezervată în ceea ce privește detalii despre viața sa amoroasă, ea a făcut câteva dezvăluiri pe Instagram. Fanii au putut observa că Lorena a primit cadouri de la un bărbat misterios, printre acestea fiind și un buchet impresionant de trandafiri roșii, semn că există o relație romantică în viața ei.

Lorena Tonciu nu a dezvăluit identitatea persoanei care i-a oferit aceste daruri, dar a împărtășit cu fanii ei aceste momente. Pe Instagram, ea a postat mai multe fotografii care sugerează că are pe cineva special în viața ei.

Vezi si alte articole...