luni, iulie 22, 2024

Preafrumoasa Gabriela Cristea vă învață să faceți un ostropel ca la mama acasă!

MedicalPreafrumoasa Gabriela Cristea vă învață să faceți un ostropel ca la mama acasă!

Demonstrează abilități atât depline în rolul de mamă, cât și în cel de gospodină excelentă! Prezentatoarea TV a dezvăluit strategiile sale pentru a pregăti două mâncăruri delicioase și extrem de populare pe mesele românilor.

Gabriela Cristea a distribuit un videoclip în care prezintă o nouă rețetă: ostropel de pui și piure cremos. Pentru a recrea cu succes această rețetă, este esențial să urmați fiecare pas pe care bruneta l-a comunicat cu atenție.

Cu toate că este o prezență constantă pe micile ecrane, jurnalista face întotdeauna loc pentru activitățile culinare. Indiferent dacă se ocupă de preparate dulci sau de diverse feluri de mâncare, vedeta primește în mod regulat laude din partea celor care o urmăresc și încearcă cu bucurie rețetele sale.

“Astăzi o să facem o altă rețetă.

O să facem ostropel de pui și lângă o să așezam un piure de cartofi untos, dar simplu, doar cu unt și cu lapte. Vă spun de la început, felul în care fac eu ostropelul de pui, este felul în care îl gătesc eu. Știu că se gătește în mai multe feluri. Se face cu rântaș în anumite zone, eu nu îl fac așa. Se face și cu ardei kapia, eu prefer să simt gustul roșiei.
Îi pun vin și usturoiul să fie de bază. Nici ceapă nu pun!” a spus Gabriela Cristea.

Pui
Usturoi
Doua linguri de pastă de tomate sau bulion
Ulei de măsline
Apă
Vin
Puțin zahar
Sare
Piper
Mod de preparare ostropel de pui după rețeta Gabrielei Cristea
“Tăiați usturoiul. Am pus o tigaie la încins și punem uleiul de măsline.

Puteți folosi ce ulei considerați voi de cuviință. Mie ăsta-mi place! Punem la prăjit puiul.”
După ce puiul s-a rumenit pe ambele parți, adaugați pasta de tomate.

“Acum puneți și restul ingredientelor: vinul, apa cât să acopere puiul, sare, piper, puțin zahar. Lăsam să fiarbă liniștit ostropelul, pană când scade și se îngroașă sosul, și se fierbe carnea care trebuie să cadă de pe os.”

După ce sosul a scăzut, Gabriela Cristea a adăugat la final usturoiul tocat și a mai lăsat compoziția pe foc încă doua – trei minute.

“Ostropelul este gata.”

Vezi si alte articole...