miercuri, februarie 28, 2024

Preafrumoasa Oana Roman, la 30 de ani era blondă! „Am găsit poza asta!”

MedicalPreafrumoasa Oana Roman, la 30 de ani era blondă! „Am găsit poza asta!”

Oana Roman își ține mereu la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, dar le împărtășește acestora și amintirile care au mișcat-o. De curând, vedeta a încărcat pe Instagram, acolo unde are o comunitate de-a dreptul impresionantă de urmăritori, o imagine cu ea de acum 15 ani. În poza respectivă se observă că în acea perioadă vedetei îi plăcea să se vopsească blondă.

 

„Am găsit poza asta de când eram blondă… acum vreo 15 ani”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

 

În ultima perioadă, Oana Roman a trecut prin momente de cumpănă, având în vederea despărțirea recentă dă Marius Elisei, tatăl fetiție ei. Dar după cum o știm, influencerița a fost mereu o femeie puternică, ea reușind datorită credinței să treacă cu bine pentru perioadele mai dificile din viața ei, după cum a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars, recent, la una dintre edițiile emisiunii Star Matinal.

 

„Eu întotdeauna am spus: ”Doamne, numai Tu cu puterea Ta știi ce e de făcut”. Întotdeauna să știi că atunci când am avut cele mai grele momente și cele mai mari cumpene s-a întâmplat ceva și parcă așa o mână a venit și m-a ridicat întotdeauna. Sunt îngeri pe care eu i-am simțit de multe ori, adică realmente ceva de sus care a venit și m-a ajutat și m-a făcut să mă ridic, să merg mai departe și să mi-a adus puterea necesară să nu cad și să nu ajung în genunchi niciodată”, a mărturisit ea în emisiune.

Vezi si alte articole...