miercuri, aprilie 17, 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu o delegaţie a Băncii Mondiale: Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri la buget

EconomiePremierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu o delegaţie a Băncii Mondiale: Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri...

”Menţinerea stabilităţii economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului şi o strategie eficientă de atragere a investitorilor”, a afirmat prim-ministrul în cadrul întâlnirii cu oficialii Băncii Mondiale.

Şeful Executivului a prezentat setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, eficientizarea colectării şi de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

”Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri la buget pentru a finanţa programele sociale şi de dezvoltare economică”, a subliniat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Potrivit Executivului, reprezentanţii Băncii Mondiale au apreciat atenţia acordată de Guvernul României digitalizării pentru monitorizarea cheltuielilor publice şi a arătat disponibilitatea de a oferi asistenţă autorităţilor române pentru atingerea obiectivelor.

Vezi si alte articole...