luni, iunie 17, 2024

Prima etapă din Campionatul Național de Drift are loc în acest weekend, la București

Din OrasPrima etapă din Campionatul Național de Drift are loc în acest weekend, la București

Prima etapă a Campionatului Național de Drift începe în acest weekend la București. Evenimentul va avea loc în jurul Arenei Naționale pentru al doilea an consecutiv și va aduce împreună peste 50 de piloți din România, Bulgaria, Ucraina, Moldova și Norvegia.

Unele dintre mașinile care vor participa la competiție vor avea o putere de până la 1.000 de cai putere, oferind un spectacol impresionant de derapaje controlate în Capitală, în zilele de sâmbătă și duminică. În anul 2022, peste 5.000 de spectatori au asistat la finala campionatului, iar și în acest an publicul și-a arătat un interes similar, iar biletele disponibile AICI se vând rapid.

Un abonament valabil pentru cele două zile ale evenimentului, 21 și 22 mai, costă 75 de lei, în timp ce abonamentul VIP are un preț de 300 de lei.

La clasa PRo vor concura 25 de piloți, în timp ce la Semi Pro s-au înscris 29. Battle-urile din ambele divizii vor avea loc duminică. Sâmbătă vor avea loc antrenamente și calificări, pentru ca cei mai buni piloți din fiecare clasă să avanseze în battle-uri, care vor fi transmise și în format pay per view, conform prosport.ro.

Printre piloții cu experiență prezenți la Arena Națională în acest weekend se numără Sorin Ene, Gabi Imre, Cătălin Trifan, Răzvan Stan și Răzvan Frățianu.

De asemenea, fanii vor avea ocazia să-i vadă în acțiune și pe reprezentanții noii generații, precum Claudiu Adam, Gabi Imre jr, Alice Ene și Natalia Iocsak, toți aceștia urmând să concureze în Divizia Pro.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru participanți:

  • Vineri, începând cu ora 18:00, va avea loc un eveniment de întâlnire și socializare cu piloții la Arena Națională.
  • Pe durata weekendului, vor fi prezentate un spectacol cu foc și un show de percuție, iar sâmbătă seara se va desfășura o petrecere cu DJ.
  • Fanii vor avea, de asemenea, ocazia să participe la o experiență de drift, iar rezervările se pot face prin intermediul platformei RoDrift.

Competiția se va încheia duminică seara la ora 18:45, odată cu ceremonia de premiere.

Această etapă desfășurată la Arena Națională este prima din cele cinci programate în acest sezon de drift. Următoarea etapă va avea loc în luna iunie pe Transilvania Motor Ring.

Vezi si alte articole...