luni, iulie 22, 2024

Prima imagine postată de Amalia, concurentă din sezonul 4, după ce s-a spus că a divorțat de Radu!

MedicalPrima imagine postată de Amalia, concurentă din sezonul 4, după ce s-a spus că a divorțat de Radu!

Amalia, fostă concurentă a sezonului 4 din emisiunea „Mireasa,” și Radu, fost concurent din sezonul 2, s-au căsătorit oficial și au devenit părinți în acest an, aducând pe lume o fetiță numită Maria. Cu toate acestea, în ciuda fericirii aparente din viața lor, au existat speculații că căsnicia lor ar întâmpina dificultăți.

Recent, Amalia a postat un InstaStory în care a menționat cuvântul „divorț,” fără a oferi prea multe detalii. Această postare a stârnit interesul și întrebările fanilor cu privire la starea lor de căsătorie. Cu toate acestea, din informațiile disponibile în acest moment, nu există detalii concrete sau confirmări cu privire la orice problemă sau decizie legată de divorț.

Este important să menționăm că viața personală a unei persoane este privată, iar orice speculații sau zvonuri ar trebui tratate cu precauție până când se oferă informații oficiale sau confirmări de către cei implicați.

„Divorțul nu este o tragedie. Tragedia este să rămâi într-o căsnicie nefericită învățându-ți copilul lucruri greșite despre iubire. Nimeni nu a murit din divorț!”, a postat ea citatul pe rețeaua socială.

Pe 13 iulie 2023, Radu și Amalia au devenit părinți. La ora 13:00, micuța Maya Maria a venit pe lume. Bebelușul a cântărit 3.33 kg și măsoară 50 cm.

”Mulțumim, Doamne, pentru binecuvântarea oferită. Ai fost minunată dragostea mea. Sunt cel mai împlinit bărbat. Vă iubește tati infinit comorile mele”, a scris Radu pe Instagram, atunci când a devenit tată.

Dacă până acum ei nu au postat nicio imagin cu chipul micuței, lucrurile s-au schimbat, iar fanii celor doi au putut să vadă cât de frumoasa este fetița lor.

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Vezi si alte articole...