marți, iulie 16, 2024

Prima ședință a lui Rareș Hopincă are loc joi, 4 iulie, în Cartierul Ostrov

Din OrasPrima ședință a lui Rareș Hopincă are loc joi, 4 iulie, în Cartierul Ostrov

Primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă, va iniția o serie de ședințe săptămânale cu bucureștenii, prima dintre ele urmând să aibă loc în fiecare joi. Locuitorii din Cartierul Ostrov sunt invitați să participe și să își exprime problemele în fața primarului.

Rareș Hopincă a anunțat pe pagina sa de Facebook că prima ședință cu bucureștenii va avea loc joi, 4 iulie, de la ora 18:00, în Cartierul Ostrov. Scopul întâlnirii este de a discuta cu locuitorii despre problemele și inițiativele lor.

„Campania s-a încheiat, treaba abia acum începe. Marțea și joia ne întâlnim în toate cartierele Sectorului 2: joi, 4 iulie, începând cu ora 18, ne vedem în cartierul Ostrov. După cum am promis, continuăm discuțiile din cartiere pentru a dezbate față în față problemele și inițiativele cetățenilor. Normalitate și respect pentru oameni. Vă aștept!”

Pe 20 iunie, Rareș Hopincă a postat pe pagina sa de Facebook că propune o procedură de tranziție în 6 puncte, planificată pe o perioadă de 16 săptămâni. Din cele 6 puncte, două sunt remarcate în mod special.

Primarul ales al Sectorului 2 a anunțat că începând cu 1 iulie va introduce un program de audiențe pentru locuitori, aceste întâlniri urmând să fie organizate în fiecare zi de miercuri.

„Începând de la 1 iulie, voi institui un program de audiențe care se adresează cetățenilor Sectorului 2. Întâlnirile vor avea loc în fiecare săptămână, în ziua de miercuri, între orele 14-18. Solicitările pentru înscrierea în audiență pot fi realizate prin e-mail sau telefon. Toate detaliile vor fi publicate pe conturile mele oficiale”.
De asemenea, Rareș Hopincă a afirmat că va menține vizitele în teren și întâlnirile directe cu bucureștenii. El intenționează să organizeze două astfel de întâlniri în fiecare săptămână.
„Pe toată durata tranziției, voi continua vizitele în teren și întâlnirile cu cetățenii în toate cartierele din sector. Acestea se vor desfășura de două ori pe săptămână și vor fi anunțate în prealabil, atât în teren cât și pe această pagină oficială de Facebook”.

Vezi si alte articole...