sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Primăria Sectorului 2 a anunțat că, în această săptămână, se va face curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu

Din OrasPrimăria Sectorului 2 a anunțat că, în această săptămână, se va face curățenie pe Șoseaua Mihai BravuÎn această săptămână, se va desfășura o acțiune de curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu din Sectorul 2. Primăria Sectorului 2 a făcut un apel către șoferi, solicitându-le să-și parcheze autoturismele în alte locuri, pentru a permite desfășurarea eficientă a activității de salubrizare. Conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook, curățenia va avea loc vineri, pe data de 2 iunie 2023, pe partea de deplasare de la Pasajul Muncii spre Pasajul Bucur Obor.

În continuare, luni, 5 iunie 2023, va fi efectuată curățenia și pe celălalt sens al Șoselei Mihai Bravu, de la Pasajul Bucur Obor spre Pasajul Piața Muncii. Utilajele vor interveni și vor realiza curățarea până la bordură. Din acest motiv, autoritățile sfătuiesc șoferii să nu își lase mașinile pe carosabilul Șoselei Mihai Bravu în cele două zile menționate, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

De asemenea, Primăria Sectorului 2 îndeamnă locuitorii din Sectorul 2 care dețin mai multe mașini să înțeleagă importanța eliberării zonelor precizate în cele două zile, având în vedere că acestea vor fi libere.

Deoarece zilele de curățenie se suprapun cu perioada zilelor libere dintre 1 şi 5 iunie, facem un apel expres şi către cei care deţin două sau mai mai multe maşini şi care vor fi plecați din București în acest interval, să nu-şi lase celelalte maşini parcate în zonele unde se va face curăţenia generală, ci să le mute până la întoarcere într-un loc unde nu împiedică activitatea utilajelor de salubritate.


Politia Locală Sector 2 a comunicat proprietarilor sau deținătorilor legali ai vehiculelor parcate în zona Șoseaua Mihai Bravu și Asociațiilor de Proprietari despre desfășurarea acestei acțiuni de curățenie.

Continuăm curăţenia generală pe marile bulevarde de la noi din sector şi la fel ca şi la operaţiunile desfăşurate anterior, ne dorim să ne sprijiniţi acţiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfăşoare fără obstacole şi fără maşini parcate pe carosabil.

Vezi si alte articole...