sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Primăria Sectorului 2 anunță alte 11 străzi din aria administrată vor fi reabilitate și modernizate

Din OrasPrimăria Sectorului 2 anunță alte 11 străzi din aria administrată vor fi reabilitate și modernizate

Autoritățile locale anunță că alte 11 străzi din Sectorul 2 vor fi supuse lucrărilor de reabilitare și modernizare. Consiliul Local a aprobat recent indicatorii tehnico-economici pentru aceste investiții. Primăria Sectorului 2 se angajează să creeze noi locuri de parcare acolo unde spațiul permite, și să introducă sensuri unice în anumite zone.

„Creștem gradul de siguranță din trafic prin reabilitarea și modernizarea a 11 noi străzi din Sectorul 2”, transmite PS2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Lista străzilor include: Strada Locotenent Virgil Lazarovici, Intrarea Vișinilor, Strada Thomas Masaryk, Strada Dimitrie Salmen, Strada Ion Andreescu, Strada Mătăsari, Strada Corbeni, Intrarea Agregatelor, Strada Locotenent Petre Negulescu, Aleea Bistricioara, Strada Oituz.

În cea mai recentă ședință a Consiliului Local, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru aceste investiții.

Primăria Sectorului 2 anunță că se va interveni atât asupra carosabilului, cât și asupra trotuarelor.

„Sunt investiții esențiale pentru siguranța și confortul locuitorilor Sectorului 2.
Practic, eficientizăm traficul auto și pietonal și astfel îmbunătățim calitatea vieții oamenilor”.

Autoritățile locale afirmă că investițiile în reabilitarea infrastructurii rutiere au un impact pozitiv asupra mediului, deoarece vor contribui la fluidizarea traficului în zonă.

Primăria Sectorului 2 anunță că, acolo unde există spațiu suficient, vor fi create noi locuri de parcare. Mai precis, se va reorganiza spațiul disponibil și se vor introduce sensuri unice.

„Din aproape în aproape reabilităm și modernizăm toate străzile din Sectorul 2”.

În prezent, sunt în curs de desfășurare lucrări pe 14 străzi din Sectorul 2, inclusiv pe Precupeții Vechi, strada Județului, Strada Chiristigiilor și altele.

Primăria Sectorului 2 precizează că în acest an a alocat peste 200 de milioane de lei din bugetul local pentru reabilitarea și modernizarea a 80 de străzi. Mai exact, 15% din bugetul de investiții al Sectorului 2 este destinat modernizării infrastructurii rutiere.

 

Vezi si alte articole...