marți, iunie 6, 2023

Primăria Sectorului 2 anunță reduceri de chirii pentru producătorii locali și pentru comercianții care închiriază tarabe în Piața Cremenița

Din OrasPrimăria Sectorului 2 anunță reduceri de chirii pentru producătorii locali și pentru comercianții care închiriază tarabe în Piața Cremenița

Primăria Sectorului 2 a anunțat că va reduce chiria pentru producătorii locali și pentru comercianții care închiriază tarabe în Piața Cremenița. Aceste noi tarife sunt valabile până la sfârșitul anului, iar autoritatea locală a adus și alte modificări în regulamentul de funcționare al pieței.

Susținem producătorii locali și comercianții prin reducerea tarifelor pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Cremenița, transmite Primăria Sectorului 2 într-o postare pe Facebook.

În ultima ședință a Consiliului Local Sector 2, au fost aprobate noile tarife pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Cremenița și s-a modificat regulamentul de funcționare, în beneficiul atât al producătorilor/comercianților, cât și al bucureștenilor care cumpără produse de aici.

Am făcut acest lucru pentru că ne dorim să dăm posibilitatea producătorilor și comercianților să își vândă marfa în condiții optime, iar locuitorii din zonă să se poată aproviziona cu produse proaspete direct din vecinătatea casei lor, declară PS2.

Noile tarife pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Cremenița sunt următoarele:

  • 5 lei/zi/unitate de comercializare (3 mp) compusă din tarabă în suprafață de 1 mp și spațiu în suprafață de 2 mp;
  • 26 lei/zi/alveola – Alveola P 11 și P23 (24,15 mp – aria utilă);
  • 15 lei/zi/alveola – Alveola P12 – P21 (14,31 – mp aria utilă);
  • 15 lei/zi/alveola – Alveola P24 -P33 (14,31 – mp aria utilă);
  • 25 lei/zi/alveola – Alveola P22 si P34 (23,15 – mp aria utilă).

Aceste tarife vor fi valabile până la sfârșitul anului 2023.

De asemenea, Primăria Sectorului 2 a anunțat că a completat lista codurilor CAEN pentru a diversifica produsele destinate vânzării și a prelungit programul de funcționare al pieței. În timpul verii, Piața Cremenița va fi deschisă între orele 07:00 – 21:00, iar în restul anului se va deschide la ora 07:00 și se va închide la ora 19:00.

Piața Cremenița este o piață de tip mixt: agroalimentară și târg. Aceasta are o suprafață de 1344 mp, dispune de 24 de magazine și de aproximativ 100 de tarabe. Totodată, aceasta asigură și 31 de locuri de parcare ce pot fi folosite atât de comercianți, cât și de cumpărători, precizează sursa citată.

Producătorii locali și comercianții interesați pot contacta Administrația Piețelor Sector 2 la numerele de telefon 021.243.30.45 / 021.243.27.40 sau prin intermediul adresei de e-mail aps2@aps2.ro.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro