luni, iulie 15, 2024

Primăria Sectorului 3 va organiza un nou program destinat elevilor din Sectorul 3 – „Școala de Vară”

Din OrasPrimăria Sectorului 3 va organiza un nou program destinat elevilor din Sectorul 3 – „Școala de Vară”

Primăria Sectorului 3 a anunțat lansarea unui nou program numit „Școala de Vară” destinat elevilor din Sectorul 3. Această inițiativă are ca scop sprijinirea părinților și va avea loc în lunile iulie și august. Totodată, va continua și programul existent „Grădinița de Vară”, care beneficiază preșcolarii și antepreșcolarii din Sectorul 3.

„Sectorul 3 continuă tradiția și vine în sprijinul părinților în perioada vacanței școlare organizând și în acest an „Grădinița de Vară”, un program destinat preșcolarilor și antepreșcolarilor din sector. Mai mult, începând din acest an, în premieră, Sectorul 3 organizează și programul „Școala de Vară”, a declarat Primăria Sectorului 3 pe pagina de Facebook.

Aceste programe vor avea loc în lunile iulie și august și sunt concepute pentru a oferi un mediu educațional adecvat și relaxat pentru preșcolari și elevi din Sectorul 3, în afara anului școlar. Cadrele didactice și persoanele calificate vor organiza activități educaționale non-formale în cadrul programului „Școala de Vară”.

Programul va fi divizat în două etape distincte:

  • În luna iulie, timp de 21 de zile, la Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca vor fi disponibile 600 de locuri.
  • În luna august, timp de 22 de zile, la Școala Gimnazială Nr. 80 vor fi disponibile alte 600 de locuri.

De asemenea, Grădinița de Vară va fi organizată în aceeași perioadă și va oferi un număr considerabil de locuri pentru antepreșcolari și preșcolari. Creșa Greierașul, asociată Grădiniței Nr. 211, va asigura 270 de locuri pe lună (iulie și august) pentru antepreșcolari (1-3 ani). Grădinița Nr. 255 va oferi 308 locuri pentru preșcolari (3-6 ani) în ambele luni. Grădinița Nr. 196 va avea disponibile 180 de locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 127 de locuri pentru antepreșcolari (2-3 ani) în ambele luni. Școala Nr. 88 va oferi 180 de locuri pentru preșcolari (3-6 ani) și 135 de locuri pentru antepreșcolari (1-3 ani) în luna iulie și august.

Primăria Sectorului 3 a menționat că Inspectoratul Școlar va furniza detalii despre procesul de înscriere și programul de desfășurare a acestor programe.

Vezi si alte articole...