miercuri, februarie 21, 2024

Primăria Sectorului 3 vrea să monteze pavele pe și mai multe trotuare și a lansat licitație în SEAP

Din OrasPrimăria Sectorului 3 vrea să monteze pavele pe și mai multe trotuare și a lansat licitație în SEAP

Primăria Sectorului 3 intenționează să reabiliteze mai multe trotuare prin montarea de pavele și a lansat o licitație în SEAP. Valoarea totală a acordului-cadru se situează între 23 și 26 de milioane de lei (4,6 – 5,2 milioane de euro). Licitația, care are procedură simplificată, permite firmelor interesate să depună oferte până la data de 7 februarie 2024. Conform anunțului din SEAP, un element central pentru implementarea corespunzătoare a acordului-cadru și contractelor subsecvente este montarea pavelelor.

Direcția Administrarea Domeniului Public a estimat cantitățile pentru cel mai mare contract subsecvent, incluzând lucrări de amenajare cu pavele din beton pe diferite straturi, cum ar fi șapa și nisip. Cel mai mic contract subsecvent are o valoare estimată de 1.955.828 lei (fără TVA), iar cel mai mare poate atinge 21.304.525 lei (fără TVA). Frecvența contractelor subsecvente este de minimum unul la șase luni.

Un singur criteriu de atribuire este aplicat: prețul cel mai scăzut. Finanțarea va proveni din fonduri bugetare.

Primăria a stabilit criterii de selecție, solicitând ca operatorul economic să demonstreze că în ultimii 5 ani a realizat cel puțin un contract de lucrări, în urma căruia să rezulte amenajarea a cel puțin 50.000 mp cu pavele din beton. De asemenea, se solicită prezentarea proporției de subcontractare, iar ofertanții trebuie să precizeze părțile din contract pe care intenționează să le subcontracteze.

Ofertele depuse de companiile interesate trebuie să rămână valabile până la data de 7 iunie 2024. Anunțul din SEAP poate fi văzut AICI.

Vezi si alte articole...