luni, iulie 15, 2024

Primăria Sectorului 6 a publicat imagini cu faza 3 din Parcul Liniei

Din OrasPrimăria Sectorului 6 a publicat imagini cu faza 3 din Parcul Liniei

Primăria Sectorului 6 a publicat o serie de randări care prezintă stadiul proiectului Parcul Liniei – Faza 3. Această secțiune importantă a parcului se va întinde între Lujerului și Valea Cascadelor, fiind cea mai extinsă parte a proiectului.

Proiectul va acoperi o suprafață de 8 hectare, adăugându-se astfel celor două secțiuni existente în prezent. Administrația publică a sectorului 6 a oferit detalii despre stadiul actual al lucrărilor, subliniind importanța și impactul acestui nou spațiu verde pentru comunitate.

„Ne aflăm în licitație pentru lucrări, iar luna viitoare vom avea desemnat un câștigător cu care se va semna contractul”.

 

Administrația Sectorului 6 a informat cetățenii că următorul pas în dezvoltarea Parcului Liniei – Faza 3 este proiectarea. Conform estimărilor, execuția lucrărilor ar urma să înceapă la finalul lunii august sau începutul lunii septembrie.

Parcul liniar, inițiat de Primăria Sectorului 6 în cartierul Militari, va avea o lungime totală de 4,2 km și va fi situat între AFI Cotroceni și Valea Cascadelor.

În plus, PS6 a publicat o serie de randări pentru a prezenta locuitorilor Bucureștiului cum va arăta ultima fază a parcului. Acestea se pot vedea AICI.

Faza 2 a acestui parc a fost inaugurată pe 28 aprilie 2024. Aceasta acoperă aproximativ 3,5 hectare, astfel încât întregul parc (faza I și faza II) are în prezent o suprafață de 8 hectare.

Zona va include: locuri de joacă, zone de fitness, pumptrack, piste de biciclete, foișoare.

În faza 2 a parcului au fost amplasate cinci foișoare echipate cu prize și Wi-Fi, unde locuitorii pot lucra în aer liber.

Vezi si alte articole...