luni, martie 20, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

Primark va deschide un nou magazin în România, tot într-un mall din București

Din OrasPrimark va deschide un nou magazin în România, tot într-un mall din București

Primark se pregătește să deschidă al doilea magazin în România, tot într-un mall din București, și caută să angajeze personal. Retailerul de modă a deschis primul magazin la sfârșitul anului 2022, în Park Lake, Sectorul 3, și a anunțat că intenționează să deschidă un al doilea magazin într-un alt mall din București. Acum, compania caută să angajeze personal pentru a doua unitate din țară, din Afi Cotroceni din Sectorul 6. Sunt disponibile mai multe poziții cu normă întreagă pentru cei interesați să lucreze la noul magazin.

Primark a deschis mai multe poziții pentru noul magazin din Afi Cotroceni, printre care: P&C Supervisor, Manager de Departament, Asistent de Vânzări, Manager de Echipă și Adjunct al Managerului de Magazin. În plus, compania are disponibile joburi vacante pentru pozițiile de Asistent de Vânzări și Merchandiser. Lista completă a locurilor de muncă disponibile poate fi consultată Aici.

Primark a declarat într-un răspuns pentru Wall-Street că își propune să angajeze 500 de oameni pentru cele două magazine deschise în România, la Park Lake și Afi Cotroceni. Al doilea magazin din București, amplasat în Afi Cotroceni, urmează să fie inaugurat în jurul jumătății anului 2023.

Intenționăm să deschidem cel de-al doilea magazin Primark din România în AFI Cotroceni Shopping Center în această vară. Mai multe detalii, cum ar fi data deschiderii, vor fi comunicate în lunile următoare, a declarat Maciej Podwojski, directorul de vânzări al Primark pentru Europa Centrală și de Est, pentru Economedia.

În prezent, compania de modă are un magazin în Slovenia, două în Republica Cehă și patru în Polonia, cu planuri de a deschide încă două magazine în Polonia până la sfârșitul acestui an. Primark a fost fondat în Dublin, Irlanda, acum mai bine de 50 de ani.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro