joi, iulie 18, 2024

Primarul general al Capitalei anunţă că, în 11 puncte termice din 1.000, furnizarea este sub parametri: Apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc / Intervenţia – după ce trec zilele geroase

EconomiePrimarul general al Capitalei anunţă că, în 11 puncte termice din 1.000, furnizarea este sub parametri: Apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de...

”Noi avem 1.000 de puncte termice care deservesc cam 9.500 scări de bloc. În acest moment, sunt 11 puncte termice din 1.000 în care furnizarea este sub parametri, adică apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei a afirmat că ”apa de pe calorifer nu este fierbinte, cum este când este frig afară, ci este călduţă”.

Nicuşor Dan a explicat că se întâmplă din cauza unei avarii, dar entru remedierea căreia nu se va interveni pe durata gerului.

”Nu vom putea interveni în exact zilele astea geroase (…) pentru că o intervenţie înseamnă să opreşti cu totul căldura pentru blocurile alea. Aşteptăm încă două-3 zile până când se încălzeşte ca să intervenim, să reparăm avaria şi în această perioadă o să fie furnizare sub parametri”, a mai anunţat Nicuşor Dan.

 

Vezi si alte articole...