luni, iulie 15, 2024

Primarul Robert Negoiță a publicat primele imagini din Laminor Winter Wonderland, târgul de Crăciun din Sectorul 3

Din OrasPrimarul Robert Negoiță a publicat primele imagini din Laminor Winter Wonderland, târgul de Crăciun din Sectorul 3

Primarul Robert Negoiță a postat primele imagini cu pregătirile pentru Laminor Winter Wonderland, târgul de Crăciun din Sectorul 3. Evenimentul va deschide porțile la finalul lunii noiembrie 2023, aducând o atmosferă festivă în București. Imaginile dezvăluie că sunt deja în curs de amenajare:

  • Căsuțele destinate comercianților,
  • Decorațiunile festive,
  • Bradul de Crăciun.

Primarul a împărtășit aceste detalii și imagini pe pagina sa de Facebook, anticipând entuziasmul pentru sărbătorile de iarnă care se apropie.

„❄️🎄Pregătiri pentru Laminor Winter Wonderland. Cel mai mare târg de Crăciun, indoor și outdoor, numai în Sectorul 3 la Hala Laminor”.

Târgul de Crăciun din Sectorul 3 va deschide porțile publicului începând cu 30 noiembrie 2023. Informațiile furnizate pe pagina oficială de Facebook a evenimentului indică faptul că principalele atracții pentru copii vor fi concentrate într-o hală de 7 hectare, unde vor avea acces la diverse activități, spectacole și ateliere creative.

În exterior, vizitatorii vor găsi zona de mâncare, patinoarul și o ocazie specială de a întâlni și discuta cu Moș Crăciun. Comercianții interesați să participe la eveniment pot trimite mesaje pe pagina de Facebook „Laminor Wonderland” sau la adresa de e-mail info@laminorwonderland.ro.

Vezi si alte articole...