sâmbătă, iulie 20, 2024

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi invită astăzi la o întâlnire pe cetățenii ce locuiesc în blocuri nereabilitate termic

Din OrasPrimarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi invită astăzi la o întâlnire pe cetățenii ce locuiesc în blocuri nereabilitate termic

Locuitorii din Sectorul 3 al Bucureștiului, care locuiesc în blocuri ne-reabilitate din punct de vedere termic și pentru care Asociațiile de Proprietari nu au depus încă dosarele necesare, sunt invitați să participe la o întâlnire cu primarul Robert Negoiță. Edilul îi așteaptă pe cetățenii care doresc să vadă imobilele lor reabilitate, cu scopul de a reduce costurile de încălzire pe timpul iernii. Iată mesajul transmis de primar:

„În atenția celor care locuiesc în blocuri ce nu au fost încă reabilitate termic și doresc să beneficieze de avantajele acestor investiții atât de necesare și utile pentru confortul nostru și pentru reducerea cheltuielilor, dar unde Asociațiile de Proprietari nu au depus la zi dosarele în vederea începerii lucrărilor”.

Întâlnirea este programată să aibă loc în data de 25 septembrie 2023, la ora 17:00, în Sala Gloria din Sectorul 3.

Primarul Robert Negoiță a anunțat, de asemenea, că va efectua vizite în mai multe zone pentru a se întâlni cu cetățenii. În cadrul acestor întâlniri din teren, sunt așteptați să participe atât președinții și administratorii de bloc, cât și proprietarii de apartamente din imobilele respective.

Întâlnirile din teren vor avea loc pe:

  • 18:30 – Strada Lucrețiu Pătrășcanu numărul 1, în fața blocului G3,
  • 19:30 – Parcul aflat la intersecția dintre Strada Agatha Bârsescu și Strada Iancu Brezeanu,
  • 20:30 – Locul de joacă aflat pe Strada Panait Cerna numărul 7.
    Edilul a declarat:

„Chiar dacă tema este reabilitarea termică, vă aștept în teren și pe cei care locuiți în aceste zone și doriți să discutăm diferite aspecte ce țin de administrația locală”.

Cetățenii au fost informați cu privire la întâlnirile programate pentru data de luni, 25 septembrie 2023, prin afișarea de pliante la intrările în blocurile care nu au beneficiat încă de reabilitare termică.

Vezi si alte articole...