miercuri, februarie 21, 2024

Probleme la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2 Pipera – Berceni

Din OrasProbleme la metrou, în această dimineață, pe Magistrala 2 Pipera – Berceni

Există probleme la metrou în această dimineață pe Magistrala 2 Pipera – Berceni, unde un tren s-a defectat și călătorii au fost evacuați. Potrivit informațiilor de pe Antena3.ro, circulația pe această magistrală întâmpină dificultăți din cauza unui tren defect. Incidentul s-a produs între stațiile Eroii Revoluției și Tineretului, iar trenul a fost oprit timp de aproximativ 15 minute înainte de a fi retras din circulație. Unii pasageri au optat să utilizeze alte mijloace de transport în urma acestui eveniment.

De asemenea, o călătoare a avertizat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, cu privire la dificultățile de circulație.

„Pentru cei care circulați cu metroul luați în calcul că la metrou se circulă cu dificultate… sunt defecțiuni tehnice dimineața aceasta!”

„Se circulă în condiții normale. 7:55”.

De asemenea, tot în această dimineață, circulația pe linia 10 a fost întreruptă pentru câteva minute în zona Calea Văcărești. Mijloacele de transport public nu au putut avansa din cauza unui tramvai rămas blocat pe separator.

„Linia 10 – blocata in zona Cal. Vacaresti/ Sos. Oltenitei, pe sensul spre Str. Sura Mare. Cauza: tramvai ramas pe separator. Este afectata si circulatia troleibuzelor liniei 76 si a autobuzelor liniei 381”.

În jurul orei 8:25, STB a comunicat că linia 10 a fost reluată, funcționând în mod normal pentru călători. De asemenea, s-a remediat situația pentru liniile 76 și 381, care au fost blocate timp de 25 de minute.

„Liniile 10, 76 și 381 funcționează normal pe Calea Văcărești. Blocare: 25 de minute (07:40-08:05)”.

Vezi si alte articole...