luni, iulie 22, 2024

Profețiile Babei Vanga pentru 2024! O nouă putere mondială, venirea extratereștrilor și boala lui Donald Trump!

MedicalProfețiile Babei Vanga pentru 2024! O nouă putere mondială, venirea extratereștrilor și boala lui Donald Trump!

Profetiile pentru anul 2024 atribuite celebrei Babei Vanga par a fi de o magnificenta uluitoare la prima vedere. Cei care se dedica analizei mesajelor lasate de aceasta venerabila batrana din Bulgaria sustin cu pasiune ca ea a facut mai multe proiectii pentru anul urmator, cand se preconizeaza aparitia unei noi forte globale, sosirea extraterestrilor si suferinta care ii va afecta pe oamenii lumii, in special pe fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Baba Vanga, asemeni unui Nostradamus al Balcanilor, a forjat in trecut profeții care au uimit omenirea. Aceasta a anticipat evenimente majore precum aparitia ISIS, tragicul atac terorist asupra World Trade Center si conturarea procesului Brexit.

Profețiile cutremurătoare ale Babei Vanga pentru anul 2024!

An de an, se deschid portile interpretarilor profețiilor Babei Vanga, aceasta legandu-se de evenimentele care ar putea sa influenteze viitorul in anul respectiv, si 2024 nu face exceptie.

Conform previziunilor, in anul viitor, Baba Vanga anunță ca omenirea va intra in contact cu civilizații extraterestre, o primire a mesajelor venite din spațiu, un moment care ar urma sa fie demonstrat cu o deosebita maretie.

Misteriosul „Dragon“ va intra in scena in 2024, conform profeției Babei Vanga, detinand controlul suprem. Aceasta interpretare sugerează fie aparitia unei noi puteri mondiale, fie ascensiunea unei forme de inteligența artificiala.

O alta profeție ilustreaza o maladie ce ar putea sa afecteze din nou fostul presedinte al SUA, Donald Trump, care, cu toate ca ar putea reveni la conducere, va fi măcinat de o boala misterioasa.

Europa ar putea fi zguduita in 2024 din cauza unui eveniment ingrijorator: Baba Vanga prezice un atentat asupra vietii liderului rus, Vladimir Putin, comis de cineva din propria tara. Acest incident ar putea avea drept consecinta atacuri teroriste de proportii in Europa.

De asemenea, anul 2024 se anunta a fi marcat de schimbari climatice severe, alimentate de cresterea globala a temperaturilor, care pot duce la fenomene meteo catastrofale si dezastre naturale de amploare.

Cu privire la domeniul medical, Baba Vanga anticipeaza descoperirea unui remediu pentru cancer, o revelatie cu adevarat revoluționara.

In alta ordine de idei, previziunea prevesteste intensificarea atacurilor cibernetice in anul ce urmeaza, cu hackeri ce vor creste in intensitatea actiunilor lor.

La nivel economic, se profeteste o noua criza europeana, care va avea impact asupra economiei globale.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, supranumita si “Nostradamus din Balcani”, a fost o remarcabila clarvazatoare bulgara, care a reusit sa isi consolideze notorietatea la nivel mondial datorita extraordinarelor ei abilitati de a face profeții care s-au adeverit. Cu toate ca a fost orba din copilarie, Baba Vanga a devenit cunoscuta, mai ales in anii ’70 si ’80, in Europa de Est, pentru o serie de profeții presupuse.

Ea a anticipat cu precizie izbucnirea si evolutia celui de-al Doilea Război Mondial, prabusirea Uniunii Sovietice, destramarea Cehoslovaciei si Iugoslaviei, accidentul de la Cernobîl, decesul lui Stalin si al țarului Boris al III-lea, scufundarea submarinului rusesc Kursk, moartea Prințesei Diana, cutremurul din nordul Bulgariei din 1985, atacurile din 11 septembrie, tsunamiul din 2004 si alegerea unui afro-american ca al 44-lea președinte al Statelor Unite.

Baba Vanga s-a stins din viață in 1996, dar profețiile sale continua sa fie extrem de apreciate in unele regiuni din Europa de Sud-Est, in special in Bulgaria si Macedonia de Nord. Prin urmare, cuvintele sale privind anul 2024 ar trebui analizate cu maxima atenție.

Vezi si alte articole...