sâmbătă, iunie 15, 2024

Prognoza meteo 4 martie. Vremea rămâne neschimbată, temperaturile sunt peste medie

ActualitatePrognoza meteo 4 martie. Vremea rămâne neschimbată, temperaturile sunt peste medie

Prognoza meteo, 4 martie. Vreme caldă, la început de săptămână, cu valori termice ridicate, ce nu vor fi schimbate față de săptămâna precedentă.

Prognoza meteo, 4 martie. Zi cu temperaturi ridicate, în România, la fel ca și în zilele precedente, după cum au anunțat specialiștii meteo.

Regimul termic va fi unul caracterizat de valori cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice. În regiunile sud-vestice, sudice şi estice, cerul va avea înnorări, dar doar pe alocuri va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat.

Temperaturi ridicate, în majoritatea regiunilor țării

Pe de altă parte, în restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi condiţii de ploi slabe, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe crestele Carpaţilor Meridionali vor fi posibile şi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral şi 19 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţă, cu o probabilitate mai mare în est, în sud-est şi în zonele depresionare. Presiunea atmosferică va fi în uşoară scădere îndeosebi în vestul şi în sudul ţării.

Prognoza meteo

Prognoza meteo, 4 martie. Cum va fi vremea, luni, în Capitală

Astăzi, în București, se așteaptă o încălzire a vremii, devenind mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Temperatura maximă va ajunge la 13…14 grade Celsius, iar cea minimă va oscila între 4 și 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar în timpul nopții există o probabilitate ridicată de ploaie. Vântul va fi slab și moderat. Dimineața pot apărea condiții de ceață.

Marți, temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, dar vor rămâne peste medie pentru această perioadă. Cerul va fi noros, cu ploi temporare, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ușoare. Temperatura maximă va atinge între 10 și 11 grade Celsius, iar cea minimă va varia între 4 și 6 grade Celsius.

Vezi si alte articole...