duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Vremea se răcește considerabil

ActualitatePrognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Vremea se răcește considerabil

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 19 februarie – 3 martie 2024. Vremea se răcește considerabil în toată țara.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 19 februarie – 3 martie 2024. De săptămâna viitoare, vremea se răcește în toată țara. Valorile termice vor fi mai scăzute față de cele normale pentru această perioadă și va ploua.

Prognoza meteo pentru Banat

În primele zile media temperaturilor maxime se va situa între 10 și 12 grade, iar a minimelor între 0 și 4 grade. Între 23 și 26 februarie vremea va deveni extrem de caldă pentru acea perioadă, cu o medie a maximelor termice de 15…17 grade și a minimelor de 4…7 grade. În zilele care vor urma, regimul termic va fi în general în scădere, iar temperaturile vor reveni la valori asemănătoare celor de la începutul intervalului de prognoză. De săptămâna viitoare va ploua.

Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru Crișana

În primele patru zile media temperaturilor maxime se va situa între 8 și 11 grade, iar a minimelor între 0 și 4 grade. Între 23 și 26 februarie vremea va deveni extrem de caldă pentru acea perioadă, cu o medie a maximelor termice de 15…17 grade și a minimelor de 5…8 grade. În zilele care vor urma, regimul termic va fi în scădere, iar în medie maximele termice vor fi de 10…13 grade, iar minimele de 1…4 gade. Temporar va ploua aproape în fiecare zi, slab în prima săptămână, apoi vor fi și perioade în care ploile vor fi moderate cantitativ.

Vremea în Transilvania

Până în data de 22 februarie, media temperaturilor maxime se va încadra între 6 și 11 grade, iar a minimelor între -2 și 2 grade. În următoarele patru zile vremea va fi mult mai caldă, temperaturile urmând să atingă în medie 13…16 maximele și 2…5 grade minimele. Apoi, vremea se va răci considerabil. Până spre finalul primei săptămâni, trecător va ploua local și slab, apoi probabilitatea ca frecvența și intensitatea ploilor să crească va fi ridicată.

Vremea în Maramureș

În primele patru zile media temperaturilor maxime se va situa între 7 și 10 grade, iar a minimelor între 0 și 3 grade. Între 23 și 26 februarie vremea va deveni extrem de caldă pentru acea perioadă, cu o medie a maximelor termice de 13…17 grade și a minimelor de 3…6 grade. În zilele care vor urma, vremea se va răci, iar în medie, maximele termice vor scădea până spre 10 grade, iar minimele spre 1 grad. În a doua săptămână, meteorologii anunță ploi moderate cantitativ.

Vremea în Muntenia

În prima săptămână vremea va fi în încălzire, de la o medie a temperaturilor maxime de 8 grade și a minimelor de 1 grad în prima zi, până la 18…19 grade maximele și 4…6 grade minimele în ultimele. În cea de a doua săptămână se va răcori treptat, astfel că temperaturile vor ajunge să se situeze, în medie, spre finalul intervalului de prognoză, între 12 și 16 grade maximele și între 2 și 4 grade minimele. Până în data de 25 februarie, izolat va ploua slab, apoi frecvența și aria pe care vor apărea ploile va crește.

Vremea în Oltenia

Până la începutul celei de a doua săptămâni, vremea va fi călduroasă. Din 27 februarie valorile termice vor fi în scădere, iar în ultimele zile ale intervalului de prognoză, media maximelor va ajunge să se situeze în jurul a 13 grade, iar a minimelor va fi de 2…3 grade. Până în data de 25 februarie probabilitatea de ploaie va fi redusă, apoi va crește, ploi fiind posibile aproape zilnic.

Prognoza meteo la munte

În primele trei zile, media temperaturilor maxime pentru întreaga zonă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar a minimelor va fi de -7…-4 grade. În următoarele două zile valorile termice vor crește cu aproximativ 6 grade, apoi, până în jurul datei de 26 februarie, nu vor mai avea variații semnificative. În zilele care vor urma se va răci, media maximelor va tinde spre 1…2 grade, iar a minimelor spre -5…-4 grade. Vor fi prepicitații moderate cantitativ.

Vezi si alte articole...