luni, iulie 15, 2024

Programul artistic din acest weekend din cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” se anulează din cauza caniculei prognozate

Din OrasProgramul artistic din acest weekend din cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” se anulează din cauza caniculei prognozate

Programul artistic din acest weekend din cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” a fost anulat din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru zilele de 13 și 14 iulie. Cu toate acestea, Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 vor rămâne pietonale.

Primăria Municipiului București a transmis un comunicat în care informează că din cauza temperaturilor extreme, cu maxime de până la 40 de grade Celsius, activitățile planificate pentru acest weekend în cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” nu vor avea loc.

„Având în vedere prognoza meteo pentru zilele de 13 si 14 iulie care anunță caniculă în București, programul artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise – București, promenadă urbană” de pe Calea Victoriei pentru acest weekend se anulează”.

Calea Victoriei și Strada Secuilor din Sectorul 4 vor rămâne pietonale, cu toate că activitățile planificate pentru acest weekend în cadrul proiectului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” au fost anulate.

De asemenea, Primăria Municipiului București a anunțat că expozițiile organizate la interior de Muzeul Municipiului București și de Școala de Artă vor rămâne deschise.

În ceea ce privește prognoza meteo pentru perioada 12-14 iulie, Administrația Națională de Meteorologie a emis următoarele informații:

Vineri, 12 iulie, temperatura maximă va ajunge la 40 de grade Celsius, iar cea minimă la 23 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea o viteză de 16 km/h.

Sâmbătă, 13 iulie, temperatura maximă va fi tot de 40 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 22 de grade. Cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h.

Duminică, 14 iulie, se vor înregistra din nou temperaturi de până la 40 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 23 de grade. Vântul va avea o viteză de 11 km/h, iar cerul va fi variabil.

Aceste condiții meteorologice extreme vor afecta Bucureștiul în acest sfârșit de săptămână, ceea ce a determinat anularea activităților în aer liber planificate pentru „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”.

Vezi si alte articole...