luni, iunie 17, 2024

Programul de spălare a străzilor din Sectorul 2 în luna iunie

Din OrasProgramul de spălare a străzilor din Sectorul 2 în luna iunie

Primăria Sectorului 2 din București anunță că și în luna iunie se va efectua spălarea străzilor. Pentru buna desfășurare a procedurii, locuitorii sunt rugați să nu își parcheze mașinile pe anumite artere din oraș în zilele indicate pentru fiecare dintre acestea.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 2 din București, locuitorii sunt informați cu privire la programul de spălare a străzilor.

„Programul de spălare până la bordură a străzilor de la noi din sector continuă”.

În postarea de pe rețeaua de socializare se specifică că operatorul de salubritate va interveni atât cu utilaje speciale mecanizate, cât și cu personal pentru a elimina praful și murdăria. Astfel, se va realiza curățarea până la bordură și a trotuarelor.

Bulevardele mari care urmează să fie spălate în luna iunie sunt următoarele:

06.06.2024 – Calea Moșilor, între Bd. Carol I și Bucur Obor, pe sensul de mers spre Bucur Obor,

13.06.2024 – Bd. Ferdinand, între Mihai Bravu și Pache Protopopescu, pe sensul de mers spre Pache Protopopescu,

20.06.2024 – Bd. Ferdinand, între Pache Protopopescu și Mihai Bravu, pe sensul de mers spre Mihai Bravu,

27.06.2024 – Bd. Ferdinand, între Mihai Bravu și Gara de Est, cu sensul de mers spre Gara de Est.

Pentru a facilita intervenția utilajelor de curățare, locuitorii sunt rugați să nu își parcheze mașinile pe carosabil, pe arterele menționate mai sus.

Nici străzile secundare din sector nu sunt uitate. Pe acestea se intervine zilnic cu: măturat manual, măturat mecanizat, răzuit rigole, montat/înlocuit coșuri de gunoi stradale, colectat deșeuri.

Programul de spălare și curățare a arterelor principale din Sectorul 2 a început în luna aprilie a acestui an și va continua pe toată durata sezonului cald, până în luna octombrie. Desfășurarea sa va fi în funcție de condițiile meteo.

Primăria Sectorului 2 anunță că vor reveni cu detalii despre acțiunile viitoare de spălare a marilor bulevarde din sector.

Vezi si alte articole...