joi, mai 23, 2024

Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Din OrasProgramul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări. Sezonul plimbărilor de agrement a început în data de miercuri, 3 aprilie.

Pe site-ul Primăriei Sector3 ului a fost publicat programul actualizat al plimbărilor pentru lunile aprilie, mai, iunie și iulie. Astfel, plimbările pe lacul din Parcul IOR cu vaporașul au început încă din data de miercuri, 3 aprilie.

„Vaporașul din parcul „Alexandru Ioan Cuza” și-a început deja plimbările de agrement. A fost definitivat programul pentru lunile aprilie, mai, iunie și iulie.

Doritorii au la dispoziție atât intervalele orare în care funcționează, cât și datele în care circulă vaporașul”.

Programul de funcționare al vaporașului este următorul:

Luna aprilie: 11:00-18:00
Luna mai: 11:00-19:30
Luna iunie: 9:30-12:00/16:00-20:30
Luna iulie: 9:30-12:00/16:00-20:30

Totodată, participanții la plimbările cu vaporașul trebuie să respecte un set de reguli. De asemenea, și anul acesta, cetățenii din Sectorul 3 au prioritate la îmbarcare: plimbările sunt gratuite, copiii sub 14 ani nu au voie să urce neînsoțiți. Prioritate la îmbarcare au cetățenii care pot demonstra domiciliul în Sectorul 3. De la momentul îmbarcării până la debarcare, trebuie să urmăm indicațiile căpitanului.

Nu este permisă aplecarea în exteriorul vaporașului. Accesul cu trotinete și biciclete nu este permis. Persoanele aflate în stare de ebrietate nu au voie să urce la bord, iar pe vaporaș nu este permis fumatul sau consumul de băuturi alcoolice. Este interzisă utilizarea unui limbaj necivilizat. Curățenia trebuie păstrată, iar ceilalți participanți trebuie respectați. Fotografiatul este permis și încurajat, dar nu sunt admise aparate sau obiecte care produc zgomote puternice. Accesul cu animale și cărucioare, cu excepția cărucioarelor pentru handicap, este interzis.

Vezi si alte articole...