sâmbătă, februarie 24, 2024

Protestatarii au blocat mai multe intrări în Portul Constanţa/ George Simion a fost alungat de transportatori – VIDEO

EconomieProtestatarii au blocat mai multe intrări în Portul Constanţa/ George Simion a fost alungat de transportatori - VIDEO

 

Protestatarii s-au strâns pentru a treia seară consecutiv, dar de această dată au decis să blocheze mai multe intrări în portul Constanţa – Porţile 7 şi 9, în zona respectivă fiind prezente peste 100 de camioane şi autoturisme. 

 

Liderul AUR, George Simion, care a fost luni în Constanţa, a mers la începutul protestului să discute cu protestatarii din port, dar a fost alungat de aceştia. Simion se afla într-o maşină, dar a fost alungat şi nu a fost lăsat să coboare din autoturism.

 

Protestul de luni seara este transmis în direct de cei prezenţi pe mai multe reţele de socializare. 

 

Coloana de autovehicule se întinde pe mai mulţi kilometri. 

 

Au existat şi situaţii mai tensionate, atunci când unii angajaţi din port au vrut să plece acasă, deoarece îşi terminaseră programul de lucru, dar nu o puteau face pentru că totul era blocat în jur.

 

Protestatarii îi îndeamnă, prin intermediul reţelelor de socializare, pe cei care doresc să li se alăture să nu mai vină acolo pentru că nu vor putea ajunge, dar să meargă la alte intrări ale portului Constanţa pentru a le bloca şi pe acelea. 

 

Sâmbătă seara, protestatarii au blocat Şoseaua de Centură a municipiului Constanţa, iar duminică, bulevardul de la ieşirea din Constanţa spre Mangalia.

Vezi si alte articole...