vineri, iulie 19, 2024

Putin anunță condițiile de pace cu Ucraina. Soldații săi își doboară un elicopter de 20.000.000$

ExternePutin anunță condițiile de pace cu Ucraina. Soldații săi își doboară un elicopter de 20.000.000$

Putin anunță condițiile de pace cu Ucraina care nu pot fi acceptate nici de KIev, nici de comunitatea internațională. În timpul acesta, soldații săi își doboară un elicopter de 20.000.000$. Din greșeală.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia este pregătită să negocieze o soluționare a războiului încă de mâine, dar că toate părțile interesate trebuie să studieze propunerile sale de pace.

Potrivit rapoartelor site-urilor de știri rusești TASS și Ria Novosti, Putin a făcut această declarație în cadrul unei conferințe de presă în Vietnam, joi, 20 iunie.

Putin anunță condițiile de pace cu Ucraina. Soldații săi își doboară un elicopter de 20.000.000$

Referindu-se la poziția sa de negociere, prezentată în urmă cu o săptămână, în ajunul Summitului Global pentru Pace din Elveția, la care Rusia nu a fost invitată, Putin a declarat: „Propunerile din partea noastră sunt pe masă. Nu depinde de noi când toți actorii interesați de negocieri vor lua ceea ce este pe masă și se vor apuca de negocieri. O pot face mâine, dar depinde de ei când se vor deranja să o facă”.

Cu toate acestea, Putin a precizat că nu intenționează să retragă trupele rusești de pe teritoriul Ucrainei ca un precursor al negocierilor de pace: „Dacă negocierile sunt legate de retragerea trupelor noastre, acest lucru nu se va întâmpla niciodată, deoarece regimul de la Kiev nu vrea să renunțe la putere”.

De asemenea, el a menționat că reacția pretins negativă a Occidentului la propunerile sale din 14 iunie „era de așteptat”.

„Propunerile Rusiei pentru rezolvarea conflictului din Ucraina vor varia în funcție de situația de pe front”, a declarat Putin, adăugând că „Rusia este pregătită să răspundă chiar și mâine la propunerea de negociere privind Ucraina”. Nu contează unde vor avea loc: la Minsk, la Istanbul sau în Elveția”.

Și-au doborât un elicopter

Mai multe canale de Telegram ale militanților ruși au raportat că un elicopter Ka-29 a fost doborât în apropiere de Anapa, Teritoriul Krasnodar, Rusia.

Canalul de telegrame „Treisprezece” a spus: „În Anapa, propriul nostru sistem de apărare aeriană a doborât propriul nostru elicopter. Ka-29 căuta bărci fără pilot, iar unul dintre sistemele rusești anti-rachetă a lovit elicopterul.

Alte surse rusești pro-război au raportat, de asemenea, doborârea elicopterului. Potrivit acestora, patru persoane au fost ucise în urma prăbușirii.

„Zbor veșnic, fraților”, a transmis canalul de telegrame Voyevoda Broadcasts. Acesta a postat o fotografie a Ka-29.

Ministerul rus al Apărării nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la doborârea elicopterului rusesc.

Vezi si alte articole...