miercuri, iulie 17, 2024

Putin joacă murdar. Kremlinul i-a respins candidatura singurului său adversar la prezidențiale

ExternePutin joacă murdar. Kremlinul i-a respins candidatura singurului său adversar la prezidențiale

Vladimir Putin joacă murdar, pentru a se asigura că nu va avea nici cea mai mică emoție la alegeri. Kremlinul i-a respins candidatura singurului său adversar la prezidențiale din Rusia. Boris Nadejdin a anunţat că face apel la Curtea Supremă.

Singurul contracandidat al preşedintelui rus în exerciţiu Vladimir Putin în alegerile prezidenţiale programate în luna martie, Boris Nadejdin, care denunţă ofensiva rusă în Ucraina, a anunţat că i-a fost respinsă candidatura la preşedinţie de către Comisia Electorală, relatează News.ro, citând Reuters.

Putin joacă murdar. Kremlinul i-a respins candidatura singurului său adversar la prezidențiale

”Participarea la alegerile prezidenţiale din 2024 este cea mai importantă decizie politică din viaţa mea. Nu revin asupra intenţiilor mele. Voi face apel împotriva deciziei Comisiei Electorale la Curtea Supremă”, anunţă pe Telegram Boris Nadejdin.

Comisia a anunţat că a descoperit susţineri falsificate în lista depusă de către Boris Nadejdin, o acuzaţie respinsă de către acesta.

Putin

Alegerile prezidenţiale sunt programate în perioada 15-17 martie.

Acesta este primul scrutin după ce Vladimir Putin a modificat Constituţia pentru a putea candida la încă două mandate, după ce a efectuat deja patru mandate din 1999 încoace.

După primele două mandate, cel mai puternic om de la Kremlin a fost premier timp de patru ani, în perioada 2008-2012, din cauza unei limitări a numărului de mandate care nu mai există, după care a fost reales în două rânduri.

Vezi si alte articole...