miercuri, iulie 17, 2024

Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni la o nouă ședință de sector, joi, 9 noiembrie, în Piața Iancului

Din OrasRadu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni la o nouă ședință de sector, joi, 9 noiembrie, în Piața Iancului

Primarul Radu Mihaiu a informat că și în această săptămână va organiza o ședință de sector la care sunt invitați toți locuitorii interesați de bunăstarea Sectorului 2. Această întâlnire va avea loc joi, 9 noiembrie 2023.

Primarul Sectorului 2 organizează periodic întâlniri cu cetățenii din zona pe care o administrează, oferindu-le oportunitatea de a discuta despre problemele lor cotidiene. Locația întâlnirilor variază de la o săptămână la alta, iar pentru această ediție, Radu Mihaiu a stabilit ca întâlnirea să aibă loc în Piața Iancului, în apropierea stației de metrou.

Evenimentul „Ședința de sector” va începe la ora 18:00 și a fost anunțat pe pagina de Facebook a primarului.

„Cei care locuiți în proximitate sunteți așteptați să participați la un dialog deschis cu primarul. Veți avea ocazia să vă expuneți problemele curente cu care vă confruntați și să aveți un schimb reciproc de idei și de soluții”, declară Primăria.

Primarul a furnizat și o listă de subiecte care vor fi discutate cu cetățenii în cadrul întâlnirii programate pentru joi. Iată care sunt aceste teme:

  1. Curățenia în sector și măsurile de control a acesteia.
  2. Starea spațiilor verzi din sector.
  3. Progresele în reabilitarea blocurilor din aria administrată.
  4. Modernizarea infrastructurii rutiere din sector.

În plus față de aceste subiecte, locuitorii sunt invitați să descopere mai multe detalii despre proiectele pe care Primăria Sectorului 2 le are în desfășurare sau intenționează să le implementeze în viitor. Această întâlnire oferă o oportunitate de a afla despre proiectele și planurile pentru dezvoltarea sectorului și de a aduce în discuție problemele și preocupările comunității.

Vezi si alte articole...