sâmbătă, aprilie 20, 2024

Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din S2 la o nouă întâlnire, joi, în Parcul Morarilor

Din OrasRadu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din S2 la o nouă întâlnire, joi, în Parcul Morarilor

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că și în această săptămână va organiza o întâlnire cu locuitorii Sectorului 2 din București. Scopul acestei întâlniri este de a discuta despre problemele cu care se confruntă oamenii și despre modalități de remediere a acestora.

Așa cum a făcut deja în trecut, primarul Radu Mihaiu va organiza o nouă „ședință de sector” în această săptămână. Locuitorii sunt invitați să participe joi, 14 martie 2024, în Parcul Morarilor. Toate persoanele interesate de bunăstarea Sectorului 2 și care doresc să discute cu primarul despre problemele de zi cu zi sunt așteptate să se alăture.

Primăria Sectorului 2 a transmis următorul mesaj:

„Cei care locuiți în proximitate sunteți așteptați să vă expuneți opiniile cu privire la bunul mers al comunității noastre”.

Primarul se va întâlni cu cetățenii la ora 18:00. Administrația publică a furnizat cetățenilor interesați o serie de subiecte pe baza cărora vor avea loc discuțiile din cadrul întâlnirii cu edilul. Acestea sunt: extinderea numărului de locuri în creșe și grădinițe, îngrijirea spațiilor verzi, asigurarea curățeniei și controlului, îmbunătățirea condițiilor din blocuri.

Pe lângă temele menționate mai sus, participanții vor fi informați și despre detalii importante legate de proiectele Primăriei. Se vor discuta atât proiectele aflate în desfășurare, cât și cele planificate pentru viitor. Primăria a comunicat că în cadrul acestei întâlniri vor fi căutate cele mai bune soluții pentru remedierea problemelor cu care se confruntă locuitorii din Sectorul 2.

„La fel ca și la celelalte întâlniri, veți avea ocazia să discutați și despre problemele cu care vă confruntați în comunitate, dar și despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul majorității”.

 

 

Vezi si alte articole...