sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Regele Florin Salam face pace cu Jador: „Vreau să șterg cu buretele”. Ce sfat i-a dat „Regele manelelor” artistului?

MedicalRegele Florin Salam face pace cu Jador: „Vreau să șterg cu buretele”. Ce sfat i-a dat „Regele manelelor” artistului?

Florin Salam pare să își dorească să pună punct conflictului cu Jador, după mai multe zile de neînțelegeri. Celebrul “Rege al manelelor” a luat recent atitudine și a făcut un apel la pace în mediul online. El a postat un mesaj prin care își exprimă dorința de a rezolva neînțelegerile cu artistul Jador.

În mesajul său, Florin Salam a subliniat că a fost deranjat de faptul că Jador a susținut că anumite melodii îi aparțin, în timp ce ele, de fapt, sunt cântate de Florin Salam și nașul său, Adrian. Cu toate acestea, artistul dorește să lase în urmă aceste divergențe și să găsească o soluție amiabilă.

Este important de menționat că conflictele între artiști pot apărea din diverse motive, inclusiv din cauza disputelor legate de drepturile de autor sau a interpretărilor diferite asupra originii melodiilor. Cu toate acestea, intenția lui Florin Salam de a găsi o soluție pașnică arată dorința de a evita escaladarea conflictului și de a menține o atmosferă mai pașnică în industria muzicală. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi artiști în viitor.

„Eu m-am referit la ce a ieșit acum pe parcurs, pentru că uite, vezi, sunt alții care vorbesc direct cu noi și nu e voie. Ce am spus eu mai devreme…oricum vreau să șterg cu buretele și cu omul ăsta care n-a avut respect față de noi, să cânți niște piese și spui că sunt ale tale și după să te victimizezi…(…) Am încheiat”, a spus Florin Salam, într-un live de pe TikTok.

Florin Salam a oferit un sfat important colegului său de breaslă, Jador. Artistul a subliniat că există tot mai mulți cântăreți de manele din tânăra generație care pretind că anumite piese sunt ale lor, chiar dacă acestea sunt deja cunoscute. Florin Salam consideră că este incorect ca acești artiști să spună că melodiile le aparțin atunci când, de fapt, ele sunt interpretate de alți artiști sau au o istorie mai veche în industrie.

Prin această abordare, Florin Salam încearcă să atragă atenția asupra importanței sincerității și corectitudinii în muzică. În loc să escaladeze conflictul, el dorește să îi ofere lui Jador un sfat constructiv și să contribuie la menținerea unei atmosfere pașnice în industria muzicală. Este posibil ca Florin Salam să fi înțeles că neînțelegerile pot apărea în acest domeniu, dar că este important să fie gestionate cu înțelepciune și în beneficiul tuturor artiștilor implicați.

„Oricum, trebuie să stai un pic mai cuminte, dar oricum pe TikTok, dacă nu ieși pe față să spui, nu ai talent. Mai bine nu mai intri pe TikTok. Nu merge și mai ales cu ăștia mici trebuie să le explici”, a mai spus artistul.

Vezi si alte articole...