joi, mai 23, 2024

Replici dure rostite de prințul Harry la încoronarea Regelui Charles. Un expert l-a ”citit pe buze”!

MedicalReplici dure rostite de prințul Harry la încoronarea Regelui Charles. Un expert l-a ”citit pe buze”!

Un expert în limbaj corporal, care poate citi ”pe buze”, a dezvăluit ce a transmis Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Expertul și-a dat seama imediat că Prințul Harry îl înjură pe tatsu, regele Charles!

Expertul în limbajul corpului Judi James a spus pentru The Mirror că prințul, care a sosit fără soția sa Meghan Markle, ce a rămas în California cu cei 2 copii ai cuplului, a făcut remarci politicoase oaspeților când a intrat, spunând „Bună dimineața” și „Îmi pare bine să te văd”, dar și o serie de remarci ce pot părea ironice, precum „Uită-te la asta” și „Distracție”, când a privit fastul ceremonie, potrivit The Mirror.

Expertul de decriptat și limbajul corporal, afirmând că acesta trăda intenția de a-și confrunta familia, la prima întâlnire față în față după lansarea scandaloasei sale biografii, „Rezervă”.

„În timp ce Harry aștepta pe scaunul său sosirea tatălui și a fratelui său, au existat câteva semne subconștiente de creștere a stresului sau a anxietății”, a afirmat Judy James.

„Își sugea și își umezea buzele, iar ritmul genelor i-a crescut, ceea ce indică faptul că adrenalina este stimulată de nervi”.

Harry a stat cu un rând în spatele fratelui și cumnatei sale, Prințul William și Prințesa Kate.

Vezi si alte articole...