sâmbătă, septembrie 23, 2023

Restricții de circulație în acest weekend în zona centrală a Bucureștiului. Are loc etapa a 4-a din Campionatul Național de Drift

Din OrasRestricții de circulație în acest weekend în zona centrală a Bucureștiului. Are loc etapa a 4-a din Campionatul Național de Drift


În acest weekend, în zona centrală a Bucureștiului vor fi impuse restricții de circulație din cauza desfășurării etapei a patra a Campionatului Național de Drift, conform informațiilor furnizate de Info Trafic România. Evenimentul este programat să aibă loc în perioada 2-3 septembrie 2023.

Pasionații de motorsport vor avea ocazia să se bucure de spectacolul oferit de „Etapa a IV-a din Campionatul Național de Drift”. Cu toate acestea, pentru a asigura desfășurarea fără probleme a acestui eveniment sportiv, anumite restricții de circulație vor fi implementate în zonă”, declară Info Trafic România.


Începând cu data de 1 septembrie 2023, de la ora 20:00, până pe data de 4 septembrie, la ora 05:00, circulația rutieră va fi restricționată pe anumite artere importante din București. Aceste restricții au fost impuse pentru a asigura siguranța participanților, desfășurarea adecvată a competiției și pentru a minimiza impactul asupra traficului din zonă.

Zonele cu restricții de circulație includ următoarele artere din București:

  1. Bd. Națiunile Unite, între Str. B.P. Hașdeu și Bd. Libertății.
  2. Bd. Libertății, între Splaiul Independenței și Piața Francofoniei.
  3. Bd. Unirii, segmentul cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției.

Autoritățile au pregătit și rute alternative pentru a reduce disconfortul șoferilor și pentru a menține fluxul traficului în zonă. Rutele alternative sunt următoarele:

  1. Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Piața Unirii.
  2. Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Str. B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței – Bd. I.C. Brătianu.
  3. Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – Str. B.P. Hașdeu – Str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie.

Poliția recomandă șoferilor să fie atenți la semnalizarea rutieră și să urmeze indicațiile autorităților pentru a evita eventuale neplăceri sau întârzieri.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro