luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Restricții de circulație în București, vineri, pentru meciul România – Liechtenstein

Din OrasRestricții de circulație în București, vineri, pentru meciul România – Liechtenstein

Vineri, pe 7 iunie, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Liechtenstein, iar Brigada Rutieră a anunțat că vor fi impuse restricții de circulație treptat, începând cu ora 16:00.

Prin intermediul unui comunicat, Brigada Rutieră a precizat că vor fi restricții de circulație pe străzile din zona Stadionului „Steaua – Ghencea”, din cauza desfășurării partidei de fotbal. Restricțiile de circulație vor fi implementate gradual, începând cu ora 16:00. Polițiștii vor închide, la nevoie, Bulevardul Ghencea și străzile adiacente, între Drumul Sării și Str. Brașov, inclusiv pe Str. Constantin Titel Petrescu. Excepție vor face locuitorii din zonă și vehiculele de urgență.

Brigada Rutieră va lua măsuri pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor rutiere. Conducătorii auto sunt sfătuiți: să conducă cu atenție, să mențină o distanță suficientă pentru a frâna în siguranță, să nu oprească sau să staționeze decât în zonele special amenajate, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonii sunt sfătuiți: să circule numai pe trotuare, să traverseze strada numai prin locurile special amenajate și numai atunci când semaforul este verde, după ce s-au asigurat că șoferii de vehicule au observat intenția lor de a traversa. Pe lângă acestea, 7 linii de autobuze ale STB vor avea un program prelungit vineri pentru a asigura transportul participanților la meci. Aceste linii includ 41, 47, 122, 138, 232, 385 și 484.

„Vineri, 07.06.2024, STB va menține în circulație liniile de transport 41, 47, 122, 138, 232, 385 și 484 până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor”.

Vezi si alte articole...