duminică, mai 26, 2024

Restricții de trafic în zona Peninsulară, pentru manifestările religioase organizate de Bobotează

ActualitateRestricții de trafic în zona Peninsulară, pentru manifestările religioase organizate de Bobotează

Traficul rutier va fi restricționat în perioada următoare în zona Peninsulară a Constanței pentru buna desfășurare a manifestărilor prilejuite de sărbătoarea creștină „Botezul Domnului Iisus Hristos”, Bobotează.

Vineri, 06 ianuarie, se va organiza o procesiune religioasă având ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, strada Marinei, Portul Tomis, unde va fi săvârșită Slujba de sfințire a Aghiasmei Mari. Pentru siguranța participanților la acțiunile cu caracter religios, se vor institui restricții de trafic rutier.

Astfel, în perioada 04 ianuarie, ora 18.00 – 06 ianuarie, ora 14.00, se vor interzice circulația, oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe strada Arhiepiscopiei, între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta, traficul fiind redirecționat pe strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino – strada Revoluției din 22 Decembrie 1989.

În perioada 05 ianuarie, ora 14.00 – 06 ianuarie, ora 14.00, se vor interzice oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe bulevardul Regina Elisabeta și strada Remus Opreanu, tronsonul delimitat de strada Marinei și strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, strada Marinei și parcarea auto aflată în Portul Tomis.

De asemenea, vineri, 06 ianuarie, în intervalul orar 11.00 – 14.00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Marinei, dinspre strada Remus Opreanu spre Portul Tomis, pentru deplasarea în condiții de siguranță a participanților la procesiunea religioasă.

Vezi si alte articole...