sâmbătă, decembrie 9, 2023

Revolut face angajări în România. Ce posturi sunt disponibile

EconomieRevolut face angajări în România. Ce posturi sunt disponibile

Revolut România are planuri ambițioase de recrutare în următoarele luni, vizând aducerea în echipă a aproximativ 80 de specialiști din diverse domenii, inclusiv ingineri, experți în recrutarea de talente, recrutori cu experiență, specialiști în gestionarea resurselor umane și dezvoltare.

La nivel local, compania dispune deja de o echipă formată din peste 120 de angajați și intenționează să mărească numărul acestora, recrutând în special 40 de ingineri, cu accent pe ingineri backend Java și dezvoltatori de aplicații mobile pentru iOS și Android. De asemenea, extinderea include și creșterea echipei de specialiști în resurse umane și managementul talentelor, cu 37 de poziții disponibile pentru people partners și people specialists, consultanți în resurse umane, dezvoltare și învățare, precum și mobilitate. Aceste poziții vor fi ocupate în principal din România, dar și din alte țări.

Locurile de muncă oferite profesioniștilor români vor fi în regim de lucru la distanță (remote), facilitând colaborarea la proiecte globale în cadrul unor echipe multinaționale. Peste 35 de milioane de clienți persoane fizice din întreaga lume vor beneficia de produsele și funcțiile dezvoltate de echipa Revolut din România.

Revolut a obținut certificarea Great Place to Work în urma participării la un studiu recunoscut pentru evaluarea experienței angajaților, fiind recunoscut ca unul dintre locurile de muncă preferate în opt țări: Regatul Unit, India, Polonia, Lituania, România, Ungaria, Spania și Portugalia. Această certificare vine în contextul în care Revolut a atins un efectiv global de 7.500 de angajați, extinzându-se în noi piețe precum Brazilia, India și Noua Zeelandă. De asemenea, dezvoltarea constantă a produselor și funcționalităților noi contribuie semnificativ la stimularea recrutării la nivel global.

Lucian Ivan, Global Head of Talent Department la Revolut, a subliniat: „Obținerea acestei recunoașteri este o mândrie pentru noi, dar știm că există întotdeauna provocări și vom continua să ne străduim să asigurăm un mediu în care toți angajații noștri să prospere la Revolut. Acest succes este rezultatul unei evoluții pozitive a companiei, realizată cu ajutorul talentului, muncii susținute și angajamentului demonstrat de către întreaga echipă Revolut, indiferent de locul în care se află în lume.”

Vezi si alte articole...