duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Revolut lansează în premieră servicii de telefonie

EconomieRevolut lansează în premieră servicii de telefonie

Compania britanică de tehnologie financiară Revolut lansează servicii de telefonie în Marea Britanie, a declarat compania exclusiv pentru CNBC, devenind prima firmă de servicii financiare din ţară care oferă abonamente de telecomunicaţii şi printre primele la nivel global.

Compania unicorn de digital banking şi plăţi a spus că va începe să ofere eSIM-uri – carduri SIM care pot fi stocate virtual, mai degrabă decât în formă fizică în dispozitiv – în această săptămână.

Planurile vor începe să fie lansate pentru utilizatori în zilele următoare.

Clienţii care beneficiază de experienţa de bază a aplicaţiei Revolut, fără niciun abonament, pot obţine un abonament eSIM standard, care le permite să acceseze aplicaţia lor Revolut, astfel încât să îşi poată încărca telefonul atunci când este necesar.

De exemplu, dacă un utilizator Revolut ajunge la un aeroport şi rămâne fără date de la furnizorul său actual de SIM, poate accesa în continuare funcţiile din aplicaţia Revolut gratuit şi îşi poate reîncărca datele ca de obicei.

Clienţii Revolut de la pachetul premium Ultra de 55 GBP (69,47 USD) pe lună al companiei vor primi 3 GB de date pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare în fiecare lună. Aceasta înseamnă că nu vor trebui să-şi facă griji cu privire la tarifele neaşteptate de roaming atunci când intră în altă ţară.

Costul utilizării datelor mobile în străinătate a crescut pentru britanici în ultimii ani.

Mai mulţi operatori de telefonie mobilă, inclusiv BT, Vodafone şi Three, au reintrodus tarifele de roaming de când Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană.

Britanicii puteau să călătorească anterior în UE fără a suporta taxe de roaming. Între timp, majoritatea operatorilor de telefonie mobilă nu includ date gratuite în ţările din afara UE, ca parte a planurilor lor standard.

Utilizatorii Revolut fără abonament Ultra pot primi o ofertă iniţială de 100 MB de date gratuite dacă aplică înainte de 1 mai. Oferta este valabilă şapte zile.

Vezi si alte articole...