sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristina și Iuliana! Merita să plece?

MedicalRezultatul cursei de eliminare dintre Cristina și Iuliana! Merita să plece?

Publicul Mireasa a avut o misiune grea și anume aceea de a alege ce fată să părăsească emisiunea Mireasa, opțiunile de vot fiind Cristina și Iuliana, ambele fete având cuplu (până la momentul galei).

Fosta iubită a lui Liviu (băiaul s-a despărțit de ea în gală, după săptămâna tensionată) și iubita lui Alexandru, precum și cei doi băieți, au avut parte de o săptămână dificilă. Cristina și Iuliana s-au aflat în cursă de eliminare, iar Simona Gherghe a anunțat ce a votat publicul.

În gala de pe 22 martie 2024 Simona Gherghe a anunțat care este rezultatul cursei de eliminare dintre Cristina și Iuliana.

Cele două fete au intrat în cursa de eliminare pentru că s-au aflat pe ultimul (Cristina) și penultimul loc (Iuliana) în clasamentul publicului. Băieții au făcut nominalizări și au ales ca Eliza să intre în cursă, dar pentru că s-a aflat pe locul 3 în preferințele publicului, aceasta a avut imunitate.

Atât Cristina cât și Iuliana și-au exprimat dorința de a rămâne în casă.

După o săptămână în care ambele fete au plâns și și-au manifestat tristețea față de cursa în care s-au aflat, Simona Gherghe a anunțat verdictul!

Cristina sau Iuliana? Ce a votat publicul Mireasa la cursa de eliminare

„Ce concurentă doriți să eliminați de la Mireasa?”, a fost întreabarea la care fanii Mireasa au răspuns pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare:

„Scorul a fost foarte strâns: 53,74% la 46,26%. Concurenta care părăsește acum casa Mireasa pentru că a fost votată de 53,74% dintre telespectatori este Cristina”, a anunțat Simona Gherghe.

Cristina a plâns în hohote când a aflat că ea este cea care a pierdut cursa de eliminare.

Pentru că a fost pe locul 2 în clasamentul publicului, Cristina a primit imunitate, așa că fata rămâne în competiție.

„Am venit să vă anunț faptul că telespectatorii te-au votat pe locul al doilea și povestea voastră de iubire merge mai departe aici”, a spus Simona Gherghe.

Vezi si alte articole...