vineri, iunie 2, 2023

Robert Negoiță a anunțat că în Sectorul 3 a fost amenajat un nou loc de joacă pentru copii

Din OrasRobert Negoiță a anunțat că în Sectorul 3 a fost amenajat un nou loc de joacă pentru copii

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a anunțat că fost deschis un nou loc de joacă pentru copii pe Strada Liviu Rebreanu. În perspectiva apropiatei veri și a vremii frumoase, primarul a precizat că spațiul a fost amenajat special pentru copiii mici, care vor fi încântați să iasă în parcuri împreună cu părinții lor.

„Vine vara, vine timpul bun și trebuie să ne pregătim pentru asta. Și, nu doar pentru noi, ci și pentru cei micuți, copiii noștri care au nevoie de locuri de joacă multe, bine amenajate, cu spații, cu pădure.

Iată, aici, pe Liviu Rebreanu, chiar lângă bulevard, avem un părculeț care e destul de mare. Vara poți sta la umbră, deci este destul de confortabil și amenajăm loc de joacă pentru copii aici. Arată foarte bine”! a spus Robert Negoiță.

Primarul Robert Negoiță a postat pe pagina sa de Facebook informații despre noul loc de joacă pentru copii. Potrivit acestuia, în prezent au fost montate câteva căsuțe și tobogane, însă urmează să fie adăugate și leagăne în parcul amenajat.

„Ia uitați aici, o căsuță cu tobogane, cu toate cele. Acolo, se vor monta niște leagăne și alte aparate, astfel încât copiii să poată alerga de la unul la altul, să se joace, să se simtă bine.” a mai zis edilul.

Potrivit primarului Sectorului 3, zona parcului este un loc sigur pentru copii. Spațiul este generos și oferă multă umbră pe timpul verii, datorită prezenței numeroșilor copaci.

„Este un spațiu mare, frumos, generos și umbrit, e pădure”!

Primarul a exprimat dorința sa de a avea cât mai multe zone de joacă pentru copii și cât mai mult spațiu verde.

„La cât mai multe locuri de joacă pentru copii și la cât mai mult spațiu verde. Avem nevoie de un aer mai curat, mai ales în acest oraș care e poluat”.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat că traficul este o problemă majoră în București și a anunțat că va realiza live-uri din diferite zone ale orașului pentru a identifica și implementa soluții care să reglementeze și să fluidizeze traficul în perioada următoare.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro