joi, februarie 22, 2024

Robert Negoiță îi invită pe bucureștenii interesați la o dezbatere publică privind bugetul local al Sectorului 3

Din OrasRobert Negoiță îi invită pe bucureștenii interesați la o dezbatere publică privind bugetul local al Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi invită pe bucureștenii interesați la o dezbatere publică privind bugetul local al sectorului administrat de el. Participanții la discuție trebuie să depună o cerere până la finalul zilei de miercuri, 17 ianuarie 2024.

Dezbaterea publică, programată pentru data de 18 ianuarie 2024, va viza propunerile referitoare la bugetul local al Sectorului 3 pentru anul curent. Evenimentul se va desfășura la sediul Primăriei, situat pe Calea Dudești 191, etajul 1, în sala de consiliu. Pentru a lua parte la dezbatere, cetățenii trebuie să depună o cerere care să conțină numele, prenumele și numărul de telefon mobil.

Cererile pot fi trimise până la finalul zilei de miercuri, 17 ianuarie 2024, la adresa de e-mail relatiipublice@primarie3.ro sau pot fi depuse fizic la registratura Primăriei Sectorului 3 (Calea Dudești nr. 191). Persoanele care doresc să prezinte propuneri referitoare la bugetul local, dar nu pot sau nu doresc să participe la dezbatere, pot depune amendamentele la registratura Primăriei sau la adresa de e-mail relatiipublice@primarie3.ro.

Titlul e-mail-ului trebuie să fie „Amendament buget 2024”, iar data limită pentru trimiterea acestora este 17 ianuarie 2024, pentru a putea fi luate în considerare în cadrul dezbaterii de joi, 18 ianuarie. Primăria Sectorului 3 a anunțat că propunerile pentru bugetul local pe anul 2024 au fost publicate pe site-ul instituției în secțiunile Monitorul Oficial – Documente și informații financiare – Bugetul Local și Informații utile – Buget și execuție bugetară – Propuneri buget – Buget Local 2024. Cetățenii interesați pot accesa informațiile la acest link.

 

 

Vezi si alte articole...