joi, mai 23, 2024

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile

Din OrasRobert Negoiță, primarul Sectorului 3, a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile


După ce a pierdut palmierii de la Piața Unirii, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. El a fost surprins de polițiști în momentul în care a încercat să evite coloana de mașini și a efectuat o depășire pe contrasens. Ca urmare, edilul a primit și o amendă în valoare de 870 de lei, sumă mai mică decât costul unui palmier. Incidentul în care a fost implicat primarul Sectorului 3 al Capitalei a avut loc marți, 16 mai 2023, în jurul orei 17:00, pe Calea Dudești, în apropierea sediului Primăriei Sectorului 3, amplasat la intersecția dintre Calea Dudești și Bd. Mihai Bravu.

Brigada Rutieră București a emis un comunicat referitor la acest incident, însă nu a furnizat informații despre identitatea șoferului în cauză.

„Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație”, conform Libertatea.

Lui Robert Negoiță i s-a suspendat de la dreptul de a conduce pentru o perioadă de două luni.

S-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile.

Autoritățile au menționat că șoferul a fost sancționat contravențional și a primit o amendă în valoare de 870 de lei.

Valoarea amenzii este inferioară prețului unui palmier. Robert Negoiță a declarat că un palmier costă în jur de 1.000 de lei, inclusiv transportul și TVA-ul.

Vezi si alte articole...