luni, iunie 17, 2024

ROMÂNIA A CÂŞTIGAT PROCESUL ROŞIA MONTANĂ – Drulă, despre informaţiile potrivit cărora urma ca România să plătească despăgubiri: Oare a fost o campanie pentru ca grangurii pesedişti să facă bani pe bursă? / DNA ar trebui să se autosesizeze

EconomieROMÂNIA A CÂŞTIGAT PROCESUL ROŞIA MONTANĂ - Drulă, despre informaţiile potrivit cărora urma ca România să plătească despăgubiri: Oare a fost o campanie pentru ca grangurii pesedişti să...

”România câştigă procesul Roşia Montană. Nu există despăgubiri de plătit. Ciolacu, Boloş, PSD/PNL împreună cu posturile TV în care pompează sute de milioane au isterizat România săptămâni de-a rândul cu o campanie toxică împotriva USR. Oare a fost o campanie pentru ca grangurii pesedişti să facă bani pe bursă? Oare au făcut rău României vorbind despre miliarde în despăgubiri ca şi cum am fi pierdut deja?”, a comentat Drulă pe Facebook.

În opinia sa, ”DNA dacă n-ar fi condus de un servitor al actualului guvern, ar trebui să se autosesizeze în această noapte”.

”Este incredibilă hoţia şi minciună acestei guvernări. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PCR, Partidul Comasat Român PSD-PNL. Se strânge laţul, Marcele. O să vină momentul când vei plăti pentru toate astea”, conchide liderul USR.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri seară, că România a câştigat procesul cu Gabriel Resources pentru Roşia Montană.

Decizia a fost dată în procedura de arbitraj cu Gabriel Resources, acţionarul majoritar al Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), dezvoltatorul proiectului minier aurifer omonim blocat din Munţii Apuseni. Procedura de arbitraj s-a desfăşurat la Centrul Internaţional de Reglementare a Disputelor privind Investiţiile de pe lângă Banca Mondială (ICSID) de la Washington.

Vezi si alte articole...