miercuri, mai 29, 2024

România Educată | Niște elevi din București au făcut grătar, în școală, în timpul orei. Profesorul se afla în clasă și nu a intervenit

MedicalRomânia Educată | Niște elevi din București au făcut grătar, în școală, în timpul orei. Profesorul se afla în clasă și nu a intervenit

Într-o școală din Capitală au fost surprinse imagini revoltătoare. Niște elevi s-au filmat în timp ce făceau grătar, în clasă, în timpul orei, de față cu profesorul. Adolescenții au venit la ei cu toate cele necesare, potrivit Gândul.

Câțiva elevi au venit la școală cu carne și un grătar electric. Ei au început să prepare carnea chiar în timpul orei, de față cu profesorul. Cadrul didactic efectiv a ignorat ce făceau elevii și a continuat să-și țină ora.

Elevii au deschis larg ferestrele pentru a nu fi deranjați de fum. Mai mult, imaginile au fost postate pe Internet, în semn de „mândire“.

Părinții elevilor s-au declarat indignați că o oră de școală a fost transformată într-o scenă de picnic. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a fost sesizat cu privire la incident, însă instituția a precizat că datele sunt neclare. ISMB nu a venit până în prezent cu un punct de vedere.

În acest context, reamintim că președintele Klaus Iohannis a inițiat programul România Educată în urmă cu 8 ani. Acesta are drept scop principal îmbunătățirea calității învățământului în țară. Directivele din program au fost introduse în noile legi ale educației. Acestea au fost adoptate anul trecut de coaliția PSD-PNL.

View this post on Instagram

A post shared by Ograda lu’ Pacala (@ograda_lu_pacala)

 

Vezi si alte articole...