vineri, iunie 2, 2023

Roxana Blenche a postat prima imagine cu fetița sa nou-născută! „Cât este de mică și frumoasă”! Cum o cheamă și cine o va ajuta cu îngrijitul?

MedicalRoxana Blenche a postat prima imagine cu fetița sa nou-născută! „Cât este de mică și frumoasă”! Cum o cheamă și cine o va ajuta cu îngrijitul?

Roxana Blenche a dezvăluit pentru prima dată chipul adorabilei sale fetițe. Prezentatoarea emisiunii „Hello Chef” a devenit mămică la sfârșitul lunii martie, atunci când micuța și minunata Olivia a venit pe lume, aducând bucurie în viața ei.

Roxana Blenche, primele imagini cu fetița ei!

De când a devenit mamă, Roxana Blenche este mereu alături de micuța ei, ținând-o adesea la piept cu dragoste. Chiar și în timp ce se ocupă de diverse proiecte, filmări sau campanii pe rețelele sociale, aceasta rămâne la fel de activă și pe pagina sa de Instagram. Acolo, își încântă urmăritorii cu rețetele sale delicioase, dar și cu mici instantanee din viața de familie.

În luna mai, Roxana Blenche a publicat primele fotografii în care putem vedea chipul dulce al fetiței sale. Îmbrăcată într-un body de culoare bleu, cu motive florale albe, micuța Olivia doarme în brațele părinților săi, iar aceste imagini au stârnit o mulțime de reacții adorabile cu inimioare pe mediile sociale.

„Ieri am avut primul meu live pe Twitch alături de @zlavogg , iar Olivia a fost tot timpul în spatele camerei să se asigure că lucrurile merg așa cum trebuie. Mulțumesc, Alex și comunității lui pentru susținere. Ieri am realizat că viața de mamă e chiar mai cool decât viața de înainte de copil.

Îți dă forță și putere să faci lucruri pe care înainte nu le-ai fi făcut, să ieși din zona de confort și să experimentezi.”, a transmis Roxana Blenche, scrie demamici.ro.

Internauții au reacționat imediat, fiind topiți de micuța Olivia.

„Cât este de mică și frumoasă”

Roxana Blenche și partenerul ei, Cătălin Bucur, au devenit părinți pentru prima dată, iar fosta concurentă de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a postat o imagine cu fetița ei. Cei doi au ales ca pe cea mică să o cheme Olivia.

”Olivia vă pupă pe toți! Suntem super fericiți! Ne auzim în 2-3 zile după ce ne revenim. Fetița noastră frumoasă.”, a scris Roxana Blenche pe contul ei personal de Instagram.

Cine o va ajuta pe Roxana Blenche cu fetița
”Când o ai pe mami, când o ai pe soacra, ce viață bună. Vor veni și mă vor ajuta în această perioadă, nu va fi nicio tragedie atunci când voi filma pentru emisiune. Niciodată nimic în viață nu e tragedie, lucrurile trebuie luate ca atare, să le descurci și să fie bine pentru toată lumea.”, a declarat Roxana Blenche

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro