sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Roxana Chirita lansează cel mai nou Colaj de Manele

MedicalRoxana Chirita lansează cel mai nou Colaj de Manele

În acest sezon al evenimentelor, tânăra artistă din Banat, Roxana Chirita, își surprinde fanii cu cel mai nou colaj de manele, programat să fie lansat Vineri, 5 Mai, la ora 17:00, pe canalul său de YouTube. Alegerea sa a fost de a interpreta trei piese vechi din repertoriul casei de discuri Hobby Music Records, acestea provenind de pe albume ale unor artiști celebri precum Adrian Minune și Rodica Olariu. Cele trei melodii selectate sunt “Ce parfum si ce stil”, “Cu gașca și prietenii” și melodia “Da, da, da și no, no, no”.

 

Asculta cel mai nou colaj aici: Colaj Manele 2023

 

Roxana Chirita a reușit să cucerească publicul din întreaga țară cu vocea sa și are o ascensiune rapidă în lumea muzicii. Aceasta postează frecvent pe canalul său de YouTube și printre ultimele sale lansări se numără melodiile “Cere-mi tot ce vrei” alături de Leo de la Roșiori, “Soarta” alături de Sebastian Subțire și cel mai recent single, “Bella”. Artista abordează cu succes mai multe genuri muzicale, motiv pentru care este mereu solicitată la evenimente.

 

Roxana Chirita – Ce parfum si ce stil | Colaj Manele 2023

 

În ceea ce privește acest nou colaj de manele, Roxana a declarat: “Sunt foarte fericită să lansez acest colaj, în special acum că a început sezonul evenimentelor și vara se apropie. Sper să îi văd pe toți ascultătorii mei dansând pe aceste melodii, pentru că eu cu siguranță voi pune acest colaj pe repeat. Le mulțumesc celor de la Hobby Music Records Timișoara și Better Music Distribution, fără de care acest proiect nu ar fi fost posibil. De asemenea, le mulțumesc și băieților mei din formație că îmi sunt mereu alături și mă ajută să lansez doar lucruri de calitate”.

 

Hobby Music Record Timișoara este cea mai mare casă de discuri din Banat, înființată și condusă de Grigorie Ștefănică. Pe la această casă de discuri au trecut mulți artiști de renume, printre care se numără și celebrul interpret, Adrian Minune Pentru cei interesați de colaborări pe plan muzical, Hobby Music Records poate fi contactată la numărul de telefon (0 722) 206 051.

 

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul echipei Better Music Distribution, cea mai mare agenție de distribuție digitală din România. Aceștia oferă servicii de optimizare a canalului de YouTube, pregătirea lansărilor, încărcarea melodiilor pe platformele digitale, social media management și multe altele!

Vezi si alte articole...