marți, mai 30, 2023

S-a deschis debarcaderul din Parcul Cișmigiu. Bucureștenii se pot plimba din nou pe lac

Din OrasS-a deschis debarcaderul din Parcul Cișmigiu. Bucureștenii se pot plimba din nou pe lac

Debarcaderul din Parcul Cișmigiu a fost inaugurat, oferind bucureștenilor posibilitatea de a se bucura de o plimbare relaxantă pe lac și de a admira frumusețea peisajului din parc. La debarcader sunt disponibile atât hidrobiciclete, cât și bărci cu vâsle, oferind opțiuni variate pentru cei interesați. Tarifele pentru o plimbare pe lac sunt următoarele:

  • 25 de lei pentru o perioadă de 30 de minute.
  • 40 de lei pentru o perioadă de 1 oră.

Adâncimea apei în lac nu este mare, ceea ce permite participanților să se plimbe fără nicio grijă. Debarcaderul dispune de o varietate de bărci, astfel că timpul de așteptare pentru o tură pe lac nu este prea lung.

Cei care doresc să închirieze o barcă pot plăti atât în numerar, cât și cu cardul, deoarece debarcaderul este dotat cu un terminal de plată POS.

Pe măsură ce se lasă seara, luminile de pe marginea lacului se aprind, creând un peisaj de vis, perfect pentru a fi imortalizat pe Instagram. În plus, pe lac se pot observa câteva rățuște adorabile, care se bucură de apa lacului, menținându-se la o distanță sigură de bărci.

Acum o săptămână a început sezonul estival pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Debarcaderul de acolo este deschis între orele 11:00 și 21:00, iar prețul pentru o plimbare pe lac variază în funcție de durata aleasă.

O oră de plimbare cu barca costă 15 lei, în timp ce o jumătate de oră costă 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 12 ani beneficiază de plimbare gratuită. De asemenea, debarcaderul oferă atât bărcuțe cu vâsle, cât și hidrobiciclete cu capacitate de patru persoane sau lebede pentru două persoane.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro