luni, iulie 15, 2024

Saga 2024 are loc între 5-7 iulie, la Romaero

Din OrasSaga 2024 are loc între 5-7 iulie, la Romaero

Vineri începe Saga, festivalul din București care se va desfășura în weekendul 5-7 iulie la Romaero. Organizatorii au pregătit o listă detaliată pentru participanți, care cuprinde toate informațiile necesare despre eveniment, de la modalități de acces până la programul pe zile.

Harta festivalului este disponibilă în aplicația Saga, unde participanții pot consulta programul pe ore pentru cele trei zile și își pot crea propriul line-up. O surpriză specială pentru participanți este line-up-ul din celebrul Rave Plane, care va rămâne secret pe toată durata festivalului.

Programul Saga începe la ora 17:00 în fiecare zi de festival, debutând la scenele SWITCH și THE SHUTTLE, apoi continuând pe cele șapte scene de la Romaero.

Toate detaliile despre programul pe ore și line-up-ul artiștilor se găsesc în aplicația SAGA, unde participanții pot personaliza experiența de festival prin salvarea concertelor favorite și crearea propriului line-up. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din App Store și Google Play.

În cadrul festivalului, participanții se vor bucura de activări imersive, inclusiv spectacole de lumini în turnul de control și un studio imersiv care promite să transporte participanții în lumi creative și pline de culoare, oferind oportunități de capturare a amintirilor de neuitat cu ajutorul unui braț robotic.

De asemenea, va fi disponibil un Plane Bar, unde festivalierii își vor putea crea cocktailuri sub semnătură proprie.

Pentru schimbul biletului în brățară de acces, accesul în festival se va face doar pe baza prezentării brățării și a cărții de identitate. Punctele de schimb ale biletelor în brățări de acces sunt deschise în perioada 1-4 iulie la următoarele locații: pentru biletele de acces general & VIP (+18 ani): Ploom Băneasa și Promenada; pentru toate tipurile de bilete: Orange Shop Europe House, Globalworth Plaza și Sun Plaza.

Persoanele care nu și-au achiziționat încă bilete au o șansă până în ultimele zile, însă este disponibil un număr limitat de bilete care pot fi achiziționate de AICI.

Condițiile de acces la festivalul Saga 2024 sunt detaliate mai jos: Accesul persoanelor +18 ani: Se face pe baza prezentării brățării și a cărții de identitate. Accesul vizitatorilor cu vârsta sub 7 ani: Este gratuit, dar din cauza sunetului puternic, se recomandă folosirea căștilor antifonice.

Accesul vizitatorilor cu vârsta între 0 și 14 ani: Trebuie să fie însoțiți de un părinte, tutore sau reprezentant legal. Accesul minorilor sub 14 ani este recomandat până la ora 20:00. Accesul vizitatorilor cu vârsta între 14 și 18 ani.

Necesită o dovadă semnată a acordului parental, disponibilă pe site-ul SAGA. Zona SAGA VIP: Este destinată exclusiv persoanelor de peste 18 ani.

Plăți: Se pot face cu brățara de festival la baruri sau cu cash/card la food court. Brățara poate fi încărcată cu bani în interiorul festivalului. Recuperarea banilor neutilizați: Se poate face la punctele de Top Up pe durata și după festival, inclusiv online sau la punctele de Refund special amenajate în afara zonei de festival.

Reguli de acces generale: Nu sunt permise animalele de companie, bicicletele, trotinetele sau alte mijloace de transport pe roți. De asemenea, sunt interzise aparatelor foto DSLR cu obiective detașabile și alte obiecte care ar putea pune în pericol alți participanți sau desfășurarea sigură a evenimentului.

Accesul cu medicamente: Este permis doar cu o scrisoare medicală sau un alt document echivalent și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Accesul și consumul de droguri: Sunt strict interzise.

Abaterile vor fi raportate autorităților competente. Respectarea regulamentului: Participanții sunt obligați să respecte regulile de siguranță și instrucțiunile personalului SAGA.

Accesul la festival: Adresă: Bulevardul Ficusului nr. 44, intrarea prin locurile indicate.

Transport public: Autobuzele 112, 205, 301, 330 și 783 până la stația Piața Băneasa, cea mai apropiată de Romaero (2 minute de mers pe jos).

Tramvaiul 5 oprește la stația Piața Băneasa. Metroul, stația Aurel Vlaicu, la 20 de minute de mers pe jos.

Ridesharing: Utilizatorii Uber primesc reduceri (40% pentru cei existenți, 75% pentru cei noi), iar tarifele pot varia în funcție de numărul de participanți. Pentru mai multe informații despre Saga 2024, puteți accesa AICI.

Vezi si alte articole...